Колишня дружина Бена Аффлека боїться, що через проблеми з Дженніфер Лопес актор знову почне пиячити

У Дженніфер Лопес і Бена Аффлека назріла серйозна криза у стосунках. Подружжя не з’являлося разом на заходах уже п’ять тижнів. Крім того, Бен переїхав до орендованого житла, за яке платить сто тисяч доларів на місяць.

Дженніфер Гарнер переживає за колишнього чоловіка. Вона всіма силами намагається допомогти Бену та Джей Ло врятувати шлюб. Інсайдери заявили: багатодітна мама побоюється, що через стрес Аффлек повернеться до залежності та почне пити. Крім того, Лопес звернулася до ексдружини коханого за порадою.

Дженніфер Гарнер. Фото: Getty Images

Дженніфер Гарнер. Фото: Getty Images

Папараці помітили Гарнер біля особняка Аффлека. Вона приїхала туди на своєму чорному автомобілі.

«Джей Ло відверто говорить з Гарнер, тому що знає, що вона – одна з тих небагатьох людей, які розуміють, через що вона проходить. Дженніфер свого часу сама пройшла через це з тим самим чоловіком, і, хоча обставини були зовсім іншими, це все ще той самий чоловік, і вони обидві зіткнулися з тими самими проблемами», – повідомило джерело.

Дженіфер Лопес. Фото: Getty Images

Дженіфер Лопес. Фото: Getty Images

Інсайдер запевнив, що Гарнер дуже тепло ставиться до Лопес. Акторка цінує те, як попзірка любить її дітей.

«Джен не хоче, щоб Бен припинив цей шлюб, бо вона справді цінує Джей Ло. Співачка може утримати його від того, щоб він скотився у прірву зі своєю залежністю. Гарнер пішла до Аффлека додому, щоб поговорити з ним про це та спробувати утримати його від розлучення з дружиною», – цитує джерело Daily Mail.

Шлюб режисера з Гарнер розпався через його алкоголізм. Близькі Аффлека вважають, що він демонструє знайому модель поведінки, коли справа доходить до розв’язування сімейних проблем. Він хоче конструктивних рішень і намагається втекти від негативу за допомогою звичного методу.

Бен Аффлек. Фото: Getty Images

Бен Аффлек. Фото: Getty Images

Нещодавно Гарнер розповіла про важливу сімейну подію. Їхня із Беном дочка Вайолет закінчила середню школу. Дженніфер відвідала випускний дівчинки. 52-річна кінозірка не приховувала емоцій – вона плакала, сидячи у залі для глядачів. Артистка опублікувала кілька зворушливих знімків.

«Скажіть мені, що у вас є випускник, не кажучи, що у вас є випускник», – підписала публікацію багатодітна мама.

Дженніфер Гарнер на випускному

Дженніфер Гарнер на випускному  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *