Клаудіа Шиффер довела до сліз Гелену Крістенсен та її матір

Гелена та Клаудіа завоювали світову славу у 90-ті роки. Моделі продовжують періодично виходити разом на подіум та підтримувати дружбу. Зірки глянцю знайшли час для зустрічі та зробили селфі у невимушеній обстановці. Шиффер з’явилася з мінімальним макіяжем, тоді як Крістенсен віддала перевагу рожевій помаді й легкому акценту на очах.

Клаудіа розпустила світлі локони, а Гелена зібрала каштанове волосся в акуратну зачіску. На знаменитій данці була сорочка лавандового відтінку, її образ доповнили золоті пусети. Подруги посміхалися перед камерою. Німецька супермодель додала до публікації знімок, зроблений у період розквіту її та Гелени кар’єри.

Давні подруги

Давні подруги

Шиффер розповіла історію дружби із зіркою. За словами актриси фільму «Реальне кохання», поруч із Крістенсен вона відчувала умиротворення, коли навколо було неспокійно.

«Зараз і тоді. Вперше зустрілася з Геленою на початку 90-х. Ми такі різні, але дивно схожі. Гелена змусила мене почуватися дуже спокійною та заземленою, поки ми обидві були в центрі модного божевілля», – пояснила Клаудіа.

В центрі модного божевілля

В центрі модного божевілля

Супермодель не відчуває того, що з того часу минуло багато років. Шиффер із теплом відноситься до батьків подруги. Зірка цінує моменти, проведені разом із Геленою.

«За обідом у центрі Нью-Йорка було відчуття, що не минуло часу. Хотілося б жити в Нью-Йорку, щоби частіше її бачити. Порівняли спогади про спільну роботу – стільки модних кампаній та показів від Chanel до Versace. Але також стільки вечерь із моєю мамою та її батьками. Її батько був таким милим, а мати все ще така гарна», – зауважила Клаудіа.

Їм хочеться бачити одна одну частіше

Їм хочеться бачити одна одну частіше

Крістенсен зізналася, що слова Шиффер її зворушили. Модель прочитала це, коли їхала з матір’ю у таксі. Гелена навіть заявила, що вони з батьком заплакали, читаючи послання моделі. Датчанка, своєю чергою, розповіла деталі зустрічі із Клаудією.

«У нас з Клаудією була дуже мила дружба з першої зустрічі, яка тривала багато років. Я щойно прибула до Парижа 20-річною дівчинкою та одним із перших зустріла Карла Лагерфельда. Він замовив мене на кампанію Chanel. Я побачила Клаудію під час подорожі до Нормандії. У результаті ми разом працювали в такій кількості зйомок із Карлом і пройшли нескінченні милі одна з одною», – запевнила Крістенсен.

Батьки Гелени проводили багато часу з іншими моделями за лаштунками. Однією з них була Шиффер. Крістенсен показала фотографію, де вони відображені в компанії Ельзи, матері Гелени.

З матір'ю Гелени

З матір’ю Гелени  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *