Кім Кардаш’ян раптово стала білявкою: їй личить – фото

Власниця бренду SKIMS Кім Кардаш’ян знову змінила свій образ. Через два роки зірка повернула холодний блонд. Відповідні фотографії опублікував стиліст дівчини в соцмережі.

Багато хто пам’ятає вихід 43-річної зірки реаліті-шоу на Met Gala у 2022 році. Тоді, щоб повторити образ Мерилін Монро, Кім стала блондинкою і після цього почала переживати, що сильно пошкодила волосся і воно буде випадати, пише Page Six. Тоді зірка витратила на знебарвлення волосся понад 10 годин. А щоб влізти в сукню, Кім скинула 8 кілограмів лише за три тижні.

Кім перефарбувалася у світлий колір і одягла сукню Мерилін Монро на Met Gala 2022 року

Кім перефарбувалася у світлий колір і одягла сукню Мерилін Монро на Met Gala 2022 року

І ось, через два роки, перукар Кріс Еплтон опублікував фотографії нового образу зірки на своїй сторінці в Instagram.

      Посмотреть эту публикацию в Instagram      

Публикация от Chris Appleton (@chrisappleton1)

“Крижана Кіммі”, – підписав свій пост знаменитий гуру волосся, поділившись двома фотографіями і відео 43-річної зірки “Кардаш’ян”, що демонструє її драматичне перетворення волосся з брюнетки на сріблясту блондинку.

На фото Кім позує перед камерою в розкішній чорній шубі з холодним блондом і темним корінням. Вона зібрала волосся в тугий пучок, який доповнила вишуканими сережками-краплями та яскравим макіяжем. В цьому образі вона дебютувала на церемонії вручення нагород Lo Maximo Awards 2024 Homeboy Industries і гала-концерті зі збору коштів у суботу, 27 квітня.

Кардаш'ян була помічена зі світлим волоссям під час прогулянки в Малібу в п'ятницю ввечері

Кардаш’ян також була помічена зі світлим волоссям під час прогулянки в Малібу в п’ятницю ввечері

“Ми хотіли зберегти натуральний корінь, а блонд зробити прохолодними і кремовими. Я пофарбував волосся за кілька сеансів, щоб зберегти здоров’я волосся і зробити його блискучим”, – написав Еплтон.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *