Кейт Міддлтон знадобилася допомога фахівців, які лікували Папу Римського

Ось уже п’ять місяців увесь світ спостерігає за долею Кейт Мідлтон. Досі до кінця не ясно, як почувається принцеса і чи минула загроза її життю. Представники палацу скупі на інформацію, а кожна їхня нова заява лише додає тривоги за долю принцеси Уельської.

Ще на початку січня 2024 року вона потрапила до лікарні на планову операцію. Хірургічне втручання провели 17 січня, після цього відома пацієнтка мала почати відновлюватися, але натомість Кейт зникла з радарів. Тільки в кінці березня з’ясувалося, що у принцеси онкологічне захворювання. Спочатку це повідомлялося на рівні чуток, а потім вона сама виступила з відеозверненням, підтвердивши, що бореться з небезпечною хворобою.

Принцеса бореться із небезпечною хворобою. Фото: Getty Images

Принцеса бореться із небезпечною хворобою. Фото: Getty Images

На той час якихось подробиць, що стосуються саме лікування, не було. Яка саме форма захворювання у принцеси і як пов’язана операція з недугою – ці питання залишилися без відповідей.

Попри те, що деталі хірургічного втручання не розголошуються, стверджується, що для оперування принцеси Уельської до Лондона прибула бригада лікарів із римської клініки Gemelli. Це один із найкращих медичних центрів в Італії. Відомо, що в клініці Gemelli проходили лікування багато знаменитостей, наприклад, Папа Франциск.

Зазвичай британська королівська родина у разі потреби покладається на власний штат медичних експертів, проте у випадку з Кейт Міддлтон могла знадобитися допомога з боку закордонних лікарів.

Кейт та Вільям. Фото: Getty Images

Кейт та Вільям. Фото: Getty Images

За словами одного з пацієнтів Gemelli, представники королівської родини цілком могли звернутися за допомогою до медиків з Італії.

«У такому винятковому випадку, як випадок Кейт, у цьому немає нічого незвичайного», – зазначив він у розмові з Bild.

Жодних інших деталей госпіталізації поки немає, хоча місцеві лікарі, які працюють у тій самій клініці, де перебувала на лікуванні принцеса, намагалися дізнатися про її діагноз. Це призвело до масштабних перевірок, оскільки персонал без дозволу отримав доступ до медичної карти Кейт.

Кейт вдалося зберегти свою медичну таємницю. Фото: Getty Images

Кейт вдалося зберегти свою медичну таємницю. Фото: Getty Images

До речі, якось принцеса згадувала своїх лікарів:

«У мене була фантастична команда лікарів, які чудово дбали про мене, за що я дуже їм вдячна».

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *