Кейт Міддлтон злякалася шантажу і королівський палац вдарив на випередження

22 березня 2024 року Кейт Міддлтон поклала край усім теоріям змови, пов’язаним з її зникненням. Чого тільки публіка не вигадала – дійшло навіть до підозр принца Вільяма в невірності. Казали, що нібито його дружина втомилася терпіти зради й хоче втекти з палацу.

Багатьох шокувало оголошення Кейт про те, що вона бореться з онкологічним захворюванням. Принцеса зізналася, що зараз проходить курс профілактичної хіміотерапії. Пізніше експерт пояснив, що така процедура має на увазі під собою препарати, які потрібно пропити про всяк випадок, щоб переконатися в тому, що хвороба переможена.

Кейт повідомляє про свій діагноз

Кейт повідомляє про свій діагноз

Але нещодавно стало відомо, що Мідлтон була змушена записати своє офіційне відео, щоб діяти на випередження зловмисників.

Як повідомляють західні ЗМІ із посиланням на джерела, хтось сторонній отримав всю інформацію про стан здоров’я принцеси Уельської. Інсайдер не уточнив, як конфіденційні дані потрапили в чужі руки, але не виключено, що витік стався з лондонської клініки, де принцеса перенесла операцію на черевній порожнині в січні 2024 року.

«Хтось знав про стан її здоров’я. З Кенсінгтонським палацом зв’язалися з приводу діагнозу Кейт Міддлтон, не залишаючи іншого вибору, крім поспішити, щоб спрацювати на випередження», – уточнило джерело.

Хтось сторонній отримав всю інформацію

Хтось сторонній отримав всю інформацію

На момент, коли з’явилося відео з зізнаннями Кейт, кількість теорій змови досягла величезних масштабів. Тому Міддлтон навіть довелося вибачитися за своє довге мовчання. Вона зізналася, що їй був потрібен час, щоб акуратно пояснити про те, що відбувається, своїм дітям. Принцеса з чоловіком у жодному разі не хотіли травмувати цією інформацією Джорджа, Шарлотту та Луї.

Щоб не травмувати дітей

Щоб не травмувати дітей

Історія з підробленим фото повторюється

Найбільше фотоагентство засумнівалося у справжності відео з Кейт Міддлтон, на якому вона повідомляє про рак.

Спочатку уважні користувачі при уповільненому перегляді вказали на те, що на безіменному пальці Кейт іноді пропадає її знамените кільце з сапфіром, що колись належало покійній принцесі Діані. Вони заявили, що штучний інтелект просто не домалював таку дрібну деталь.

Підозри викликали також дерева, квіти та трава на задньому фоні – вони мали надто статичний вигляд. Скептики відзначили, що навіть в умовах безвітряної погоди травинки та квіточки мають хоча б трохи колихатися. Крім того, принцеса Уельська була одягнена в біло-чорний смугастий джемпер та сині джинси. У такому вбранні вона виходила у світ сім років тому. Користувачі припустили, що нейромережа використовувала цей колишній образ для відтвореної картинки.

Образ семирічної давності

Образ семирічної давності

Агентство Getty Images на своєму сайті додало відмову від відповідальності до відео, яке було надано Кенсінгтонським палацом. Ролик забезпечили приміткою редактора.

«Цей роздатковий матеріал надано сторонньою організацією і може не відповідати редакційній політиці Getty Images», – йдеться у підписі, поряд зі стандартною інформацією, наданою джерелом.

Скандальне фото

Скандальне фото

У зв’язку з розвитком штучного інтелекту редакції посилюють вимоги до оригінального контенту. Раніше найбільші фотобанки, у тому числі Getty Images, Reuters і Associated Press, видалили кадр Кейт Міддлтон з дітьми через сумніви у справжності. Оскільки були помітні численні ляпи, багато хто вирішив, що портрет був згенерований нейромережею. Кейт Міддлтон була змушена виправдовуватися – вона вибачилася за те, що власноруч відредагувала кадр у фотошопі. До того ж Кенсингтонський палац після скандалу назвали ненадійним джерелом інформації.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *