Кейт Міддлтон особисто вийшла на зв’язок: принцеса розповіла, як хімієтерапія змінила її життя

Усіх прихильників королівської сім’ї, які переживають за стан здоров’я Кейт Міддлтон, вже накрив відчай. Принцеса Уельська пів року не з’являлася на публіці, а після того, як особисто повідомила про страшний діагноз, усі новини про її самопочуття вдавалося дізнатися лише від інсайдерів – інформація щоразу відрізнялася. Одні стверджували, що Кейт почувається все гірше і гірше, інші ж, навпаки, запевняли, що відновлення йде повільно, але неухильно. Ну а головне питання – чи вийде принцеса у світ найближчим часом – на жаль, залишалося без відповіді. Але нарешті Кейт Міддлтон сама перервала мовчання і розповіла про те, що відбувається з нею зараз.

Невістка британського короля відмовилася від роботи та публічних виходів. Нещодавно Кейт опублікувала в Інстаграмі свою фотографію, яку зробив фотограф Метт Портеус. Улюблениця британців стоїть під деревом. В описі до фото Міддлтон розповіла про своє лікування.

«Я неймовірно вражена всіма теплими повідомленнями з побажаннями за останні кілька місяців. Це так багато означає для нас із Вільямом і допомогло нам обом пережити такі важкі часи. Моє лікування йде успішно, але як знає будь-хто, хто проходить хімієтерапію, є погані і є хороші дні. У погані дні я відчуваю слабкість та втому: треба просто дати тілу відпочити. А в хороші дні, коли я почуваюся сильніше, хочеться максимально використати своє гарне самопочуття», – сказала Кейт.

Є хороші дні

Є хороші дні

Герцогиня Кембридзька розповіла, що лікування триває і триватиме ще кілька місяців.

«Коли я добре почуваюся, я беру участь у шкільному житті, роблю те, що дає мені енергію та позитив, а також потроху починаю працювати з дому», – пояснила багатодітна мама.

Енергія та позитив. Фото: Getty Images

Енергія та позитив. Фото: Getty Images

Кейт зізналася, що збирається вперше з кінця 2023 року вийти у світ.

«Я з нетерпінням чекаю на можливість відвідати парад з нагоди дня народження короля у ці вихідні зі своєю сім’єю і сподіваюся взяти участь у кількох публічних заходах цього літа, але водночас знаю, що смуга перешкод для мене ще не закінчена. Я вчуся бути терплячою, особливо у ситуації невизначеності. Я приймаю кожен день таким, яким він є, прислухаюся до свого тіла, даю собі стільки часу, скільки потрібно, щоб одужати», – резюмувала Кейт.

Парад Trooping the Color – святкування неофіційного дня народження британського монарха – відбудеться 15 червня. Цього року увага до параду буде підвищена, оскільки на святкуванні може відбутися перша у 2024 році публічна поява Кейт Міддлтон.

Репетиція Trooping the Color, 8 червня 2024 року. Фото: Getty Images

Репетиція Trooping the Color, 8 червня 2024 року. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *