Каньє Вест впав в іншу крайність: у Б’янки Цензорі тепер протилежний образ – фото

8 червня 2024 року Каньє Вест відзначив 47-й день народження. Свій новий особистий рік він зустрів у Японії. Саме там папараці зробили нові кадри репера та його дружини Б’янки Цензорі.

У країну, де сходить сонце, подружжя прилетіло у справах – але яких, поки не повідомляється. Втім, зараз усі обговорюють інше, а саме – вбрання Б’янки. В аеропорту Наріта вона була помічена у вільній сукні, а голову прикрила хусткою. Можна з упевненістю сказати, що це найзакритіше вбрання дівчини за всю її модну історію.

Найзакритіше вбрання Б'янки. Фото: Getty Images

Найзакритіше вбрання Б’янки. Фото: Getty Images

Чи це пов’язано з історією, коли до Б’янки нібито пристав на вулиці інший чоловік? Навряд чи. Західні ЗМІ проводять паралелі з іншим випадком. Про нього у своїй скандальній заяві заговорила ексасистентка Каньє Лорен Пішотта. Саме вона днями подала на нього до суду за дії сексуального характеру, емоційне насильство та несправедливе звільнення.

Лорен Пішотта

Лорен Пішотта

Дівчина, яка заробляла на життя відвертим фото та відео в OnlyFans, влаштувалася особистою помічницею Веста у 2021 році. Незабаром він попросив її видалити свій обліковий запис у тій провокаційній мережі та пообіцяв платити 1 мільйон доларів на рік. Лорен погодилася. А далі, як стверджує Пішотта, почалися домагання та збочені листування. Через рік Лорен звільнили, пообіцявши допомогу у розмірі 3 млн доларів, але грошей вона не отримала досі. Тож пішла до суду.

Каньє знову під прицілом. Фото: Getty Images

Каньє знову під прицілом. Фото: Getty Images

У своїх заявах Лорен ділиться дуже відвертими подробицями роботи з Каньє. Так, вона розповіла, що Б’янка Цензорі та Каньє Вест влаштували оргію на п’ять осіб. Звідки вона знає? Її попросили замовити таксі для дівчат-учасниць. Сталося це у серпні 2022 року.

Адвокати репера висунули зустрічні звинувачення:

«Пішотта запропонувала Весту сексуальний зв’язок у день його народження, але він відмовився. Вона відправляла йому оголені фотографії, сексуальні оповідання та танцювала тверк у робочий час прямо в офісі. Також дівчина вимагала зарплату у чотири мільйони доларів».

Тож нічого не залишається, окрім як стежити за цією історією та за модним вбранням Б’янки в Японії.

Вест та Цензорі в японському аеропорту Наріта. Фото: Getty Images

Вест та Цензорі в японському аеропорту Наріта. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *