Каменських почула людей, які бачили смерть, і звернулась до вищих сил

П’ятниця – традиційний день прем’єр в музикантів. Нову композицію презентувала Настя Каменських (NK). За її словами, на створення пісні “Не облиш мене” її надихнули реальні історії українців. Так, спілкуючись із військовими та волонтерами, які неодноразово були у небезпеці, співачка запевняє, що майже усіх таких людей об’єднувало одне: зустрівшись зі смертю, вони розуміли, яке швидкоплинне життя. І починали, як ніколи гостро, його цінувати.

“Військовий Володимир, який шість місяців провів під Бахмутом, розказав, мені що до того, як піти на фронт, він зустрічався з дівчиною. Кохана хотіла серйозних стосунків, але Володимир не був до них готовий, тому вони розійшлись. Коли в їх окоп прилетіло і Володимир чудом вижив, то зрозумів, що хоче сім’ю. Зараз він знову спілкується з цією дівчиною і чекає відпустки, щоб з нею побачитись”, – розповіла одну з історій Каменських.

Настя згадала, як її надихнула історія флористки Тетяни з селища Велика Писарівка (прикордонна зона, Сумська область), чию майстерню нещодавно зруйнували гради окупантів. Але жінка продовжила займатись творчістю і відкрила нову майстерню, теж в прикордонній зоні.

“Після історій таких людей відчуваєш, що не можеш мовчати, ти хочеш кричати, через свої пісні розповідати про Україну на весь світ! Я ніколи не забуду погляди цих людей, які бачили смерть і дивились їй прямо в очі. Вони – мудрі, дорослі і глибоко сповнені бажання жити далі. Кохайте, кажіть людям, як ви їх любите, не сваріться через дрібниці, приділяйте життя чомусь дійсно важливому”, – зізналась Настя.

Деякі будинки в селищі Велика Писарівка Сумської області

Деякі будинки в селищі Велика Писарівка Сумської області

36-річна зіркова уродженка Києва неодноразово казала у своїх інтерв’ю, що після початку повномасштабної війни у неї почались депресивні епізоди. Тоді дружина репера Потапа почала активно працювати з психологом. Проте Настя стверджує, що саме війна навчила кожного з нас дорожити життям, цінувати щастя та можливість бути разом з найріднішими.

“Цією піснею я звертаюсь до Ангела та до вищих сил і молюсь, щоб якнайшвидше збулась мрія кожного українця: зрозуміти, що твоїм найдорожчим людям більше нічого не загрожує. Сподіваюсь, що цей трек підтримає всіх, хто кожен день переживає за коханих і рідних, які знаходяться на нулі чи в окупації, і молиться за них”, – підсумувала Каменських.

У кліп на пісню “Не облиш мене” Настя з командою не стали додавати фото та відео героїв, які її надихнули, чи хроніку війни. Каменських знялась на пляжі на тлі моря.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *