Кінець казки: Том Круз розлучився з дочкою російського політика після знайомства з дітьми

Романтичний зв’язок між голлівудським актором та моделлю родом із Казані завершився. Це сталося після того, як Том представив Ельсіну своїм дорослим прийомним дітям, а вона познайомила його зі своїми двома дітьми, сином та дочкою, яких народила у шлюбі з мільярдером Дмитром Цвєтковим. Ще одна голлівудська казка закінчилася нічим.

В оточенні актора підтвердили, що він розлучився з ефектною брюнеткою, яка молодша за нього на 25 років.

«Роман охолонув, Том і Ельсіна пішли різними шляхами», – повідомив інсайдер.

Пішли різними шляхами

Пішли різними шляхами

Попри розрив, Круз та Хайрова зберегли дружні стосунки. Це пов’язано з тим, що їхні розкішні апартаменти знаходяться в одному елітному багатоквартирному будинку в центрі Лондона.

«Для Тома їхні стосунки просто йшли своєю чергою. Вони не хотіли закінчити все на поганій ноті, бо було б ніяково, якби вони зіткнулися в ліфті. Між ними немає жодних образ», – додало джерело.

Ельсіна Хайрова

Ельсіна Хайрова

Актор та світська левиця познайомилися на вечірці у Мейфері у грудні 2023 року, де гості помітили, як вони обіймаються. Вони мали кілька побачень. Том орендував цілий поверх у шикарному ресторані Novikov у Лондоні, щоб справити на подругу враження та провести вечір в інтимній обстановці без сторонніх очей. В оточенні артиста тоді повідомили, що він божеволіє від Ельсіни. Після цього у них було побачення за вечерею з омарів та суші, за яку Круз сплатив рахунок у 500 фунтів стерлінгів.

Пара також здійснила прогулянку в Гайд-парку, який знаходиться неподалік квартири Ельсіни в Найтсбріджі вартістю 10 мільйонів фунтів стерлінгів. У лютому 2024 року закохані були присутні на гала-концерті у Лондоні. Хайрова обрала чорну вечірню сукню та ексклюзивні коштовності. Вона зайняла місце в залі для глядачів, поки Круз жваво розмовляв з принцом Вільямом.

Дай п'ять, Томе!

Дай п’ять, Томе!

Ельсіна – дочка політика із Татарстану Ріната Хайрова. Вона здобула хорошу освіту і давно живе за кордоном. Модель була одружена з олігархом Дмитром Цвєтковим, який займається продажем діамантів.

Бізнесмен повідомив, що затяжне розлучення з обраницею коштувало йому 150 мільйонів фунтів стерлінгів. Він іронічно зазначив, що Тому слід тримати вуха гостро, оскільки світська левиця має прекрасний смак і вона звикла жити на панській стопі. Статки актора експерти оцінюють у 500 мільйонів фунтів стерлінгів. Фільм Тома «Місія нездійсненна: Смертельна розплата. Частина перша» у березні 2024 року боротиметься за «Оскар» у номінації за звукові та візуальні ефекти.

Немає жодних образ

Немає жодних образ

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *