Жінки штовхають світ уперед: Кеті Перрі постала у незвичайному образі

У рамках рекламної кампанії свого нового треку Woman’s World зірка сцени приміряла зухвалий образ. 39-річна співачка позувала перед камерою в облягаючому шкіряному комбінезоні чорного кольору з блискавкою та глибоким декольте. Як аксесуар Перрі додала стильні сонцезахисні окуляри. Вона поклала волосся недбалими локонами й зробила макіяж з акцентом на губи.

Кеті зазначила, що жінки штовхають світ уперед і розповіла, що її нова музична робота присвячена саме цьому. «Заводьте двигуни», – написала виконавиця хіта Roar. Прихильники співачки зазначили, що образ із комбінезоном ідеально вписується в концепцію її нового синглу, а сама Перрі мотивує на те, щоби жінки не боялися виконувати свої мрії.

«Це просто неймовірно! Я в повному захваті від цього образу і з нетерпінням чекаю на новий хіт»;
«Дівчата – ось головна сила планети»;
«Кеті справді надихає мене. Завдяки їй мені здається, що я можу все», – пишуть фанати виконавиці.

Головна сила планети. Фото: @katyperry

Головна сила планети. Фото: @katyperry

Сингл Woman’s World стане першим треком у рамках нового альбому співачки. Останнім часом Кеті була занурена у зйомки шоу American Idol, в якому брала участь як член журі. Вона заявила, що вирішила залишити проєкт і знову зосередитись на музиці.

Підтримують Перрі не лише прихильники, а й близькі. Нещодавно трирічна дочка співачки Дейзі від актора Орландо Блума разом із батьком побувала на зйомках випуску шоу талантів, спеціально для якого співачка перетворилася на Попелюшку.

Кеті Перрі на шоу талантів. Фото: Getty Images

Кеті Перрі на шоу талантів. Фото: Getty Images

Перрі та Блум оголосили про свій роман у 2017 році, а у 2019-му виконавець головної ролі у фільмі «Секретний агент» зробив коханою пропозицію. Через рік Кеті народила дочку. Пара намагається оберігати своє сімейне щастя від цікавих очей.

Співачка зізнавалася, що народження доньки сильно вплинуло на неї. Дейзі допомогла Кеті переглянути цінності та грамотно розставити пріоритети. Артистка впевнена, що материнська любов – найкраще, що вона колись відчувала.

Кеті Перрі та Орландо Блум. Фото: Getty Images

Кеті Перрі та Орландо Блум. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *