Жалюгідне видовище: адвокат подруги P.Diddy про його публічні вибачення

Зам’яти історію з багаторічним насильством над своєю екскоханою у P.Diddy, навіть після покаяння, шансів немає. Якщо восени 2023 року співачка Кессі Вентура відкликала позов за добу, то після шок-відео зі побиттям, яке потрапило до Мережі, вона не має наміру зупинятися. Її адвокат Мередіт Файртог різко відреагувала на вибачення Шона Комбса (справжнє ім’я репера) та звинуватила його у нещирості.

«Його заява більше про себе, аніж про людей, яких він образив, – цитує жінку Page Six. – Коли Кессі та інші жінки розповіли про свої історії, він усе заперечував і сказав, що вони хочуть на ньому нажитися».

Адвокат припустила, що Комбс записав відео, оскільки це єдине, що міг зробити. Його неодноразові заперечення помилкові, про що тепер усі знають, а тому вибачення – жалюгідне видовище.

«Ніхто йому не повірить», – підсумувала вона.

P.Diddy та Кессі Вентура. Фото: Getty Images

P.Diddy та Кессі Вентура. Фото: Getty Images

Музикант, нагадаємо, вину визнав та заявив, що готовий взяти на себе відповідальність за вчинки. Але поліція, як вважають фахівці, не порушуватиме справу, принаймні про побої. Цей інцидент за законами Лос-Анджелеса вже прострочений.

Поведінкою Шона Комбса було шоковано багато прихильників культового виконавця. Але лише тих, хто його не знав особисто. Колишня помічниця P. Diddy зізналася, що поведінка ексначальника її зовсім не здивувала.

P.Diddy. Фото: Getty Images

P.Diddy. Фото: Getty Images

В інтерв’ю CNN Сюзі Сігел розповіла, що влаштувалася до Комбса у 2008 році – невдовзі після того, як він почав зустрічатися з Кессі. Жінка зазначила, що особисто не ставала свідком насильства з боку репера, але розуміла, що він здатний на це.

«Я їздила з ними у лімузинах, я ходила з ними на вечірки. І хоча я ніколи не бачила прямих доказів того, що написано в позові та показано у відео, у моєму тілі немає жодної клітини, яка була б здивована. Я б сказала, що багато з ним спілкувалася та отримала уявлення про те, що це за людина».

      Посмотреть эту публикацию в Instagram      

Публикация от LOVE (@diddy)

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *