Із пластиром на щоці: Андрій Данилко пояснив свій незвичайний зовнішній вигляд на Нацвідборі на Євробачення

Багато глядачів під час фіналу Нацвідбору на пісенний конкурс «Євробачення» здивувалися, побачивши Андрія Данилка у стилі співачки Sia – з бантиком на голові. Ще більший подив викликав пластир на лівій щоці відомого артиста. Причому це не було схожим на рану після гоління. Українські журналісти вирішили з’ясувати, що за цим ховається.

За словами Андрія Данилка, на щоці у нього виникла проблема, яку неможливо було приховати від сторонніх очей за допомогою гриму. Тому довелося вдатися до перевіреного дідівського методу – пластиру.

«Знаєте, я вам скажу. Як би так сказати… Загалом, була проблема і я її вирішив у такий спосіб. Що не можна було мазати гримом. П’яна бійка у мене була», – розповів Данилко.

Не можна було мазати гримом

Не можна було мазати гримом

Оскільки про п’яну бійку було сказано з усмішкою, то залишилося незрозумілим, жартував артист чи ні. Швидше за все, жартував, оскільки після п’яної бійки одним пластиром не відбудешся.

Нервова ситуація

3 лютого 2024 року сотні тисяч українців з нетерпінням чекали на фінал Національного відбору на пісенний конкурс «Євробачення», який відбудеться у шведському місті Мальме. Проте мобільний додаток «Дія», через який проходило голосування, не витримав величезного напливу відвідувачів та перестав працювати. Через це оголошення фіналіста перенесли на добу. Доля Національного відбору вирішиться увечері 4 лютого.

Alyona Alyona та Jerry Heil

Alyona Alyona та Jerry Heil

Реперка Alyona Alyona разом зі співачкою Jerry Heil взяла участь у Національному відборі з піснею “Teresa & Maria”. Виконавиці розраховували на те, що все стане відомо 3 лютого. Але час і витрати нервових клітин розтяглися ще на 24 години. У зв’язку із цим Alyona Alyona через соцмережі звернулася до своїх прихильників.

«Вчора остання крапелька здоров’я мене покинула. Як ви чуєте, ларингіт, фарингіт чи тонзиліт спустився на бронхіт. Я не знаю, в себе антибіотики треба просто купами засипати. Це якась жесть. Рада, що сьогодні співати не треба.

Дякую кожному, хто вчора до двох годин ночі не спав і чекав, коли “Дія” запрацює. Хто голосував, хто прокинувся сьогодні зранку і проголосував. Хто буде чекати сьогодні, коли “Дія” запрацює і проголосує, тому що для нас дуже важливий ваш кредит довіри, ваша віра взагалі в наш номер і в нашу пісню. Хай там як, я щиро вірю в те, що ця пісня гарна. Коментарі показують, що європейці дуже очікують на нашу пісню на Нацвідборі. Тому дуже-дуже буду всім вдячна, якщо ви нас ще раз підтримуєте».

Чекаємо на результати голосування

Чекаємо на результати голосування

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *