Інсайдер розкрив деталі роману Бреда Пітта: Вона добра, кумедна і дуже особлива дівчина

Роман 60-річного Бреда Піта та 34-річної Інес де Рамон, який почався у листопаді 2022 року, стрімко набирає обертів. Пара поки що не наважилася заявити про свої стосунки публічно – за півтора року вони ще не разу не з’явилися на червоній доріжці разом, але наступний крок уже зроблено. За словами інсайдерів видання People, кохана актора остаточно переїхала у його будинок в Каліфорнії.

«Це сталося нещодавно. У них все добре, вони щасливі, ніж будь-коли!», – наводить слова свого інформатора видання.

Бред Пітт

Бред Пітт

Інсайдер запевняє, що рішення про переїзд не було спонтанним.

«У неї є своє житло, але більшу частину часу вони проводили у Пітта, і там в Інес зберігалася більша частина її речей. Те, що вони з’їхалися, було абсолютно природним рішенням. Тим більше, що Пітт дуже любить проводити з нею час. З Інес він знову знайшов свою іскру. І це дійсно приголомшливо. Бред чудовий хлопець. Він заслуговує на щастя», – каже інсайдер, описуючи обраницю Пітта як «добру, кумедну і дуже особливу» дівчину.

Інес раніше була одружена. Її обранцем був актор Пол Веслі. Їхній шлюб не тривав і трьох років – у 2022 році вони офіційно розлучилися. У цьому союзі дизайнерка прикрас не стала матір’ю.

Інес де Рамон

Інес де Рамон

Могутня тінь Анджеліни

Після розлучення з Анджеліною Джолі Пітт ні з ким не зустрічався на серйозному рівні. Він не був готовий до таких потрясінь після того, як його серце було буквально розбите. Бред поки не знайомив обраницю з дітьми: він побоюється, що це може роздратувати Анджеліну Джолі. За словами знайомих, актор фільму «Одного разу… у Голлівуді» не хоче провокувати новий скандал із колишньою дружиною.

«Бред ходить за межею, коли справа доходить до того, щоб познайомити своїх дітей зі своєю новою дівчиною. Обережність зумовлена бажанням уникнути додаткової напруженості у відносинах з Енджі», – розповів знайомий Пітта.

Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі

За його словами, багатодітний батько особливо прагне уникнути драми, оскільки Джолі – «не просто мати, а найкращий друг дітей». Зараз між колишнім подружжям, як і раніше, напружені стосунки.

«Чи можете ви уявити, якою буде зустріч дітей та Інес? Не дивно, що він не поспішає зі знайомством», – цитує Radar Online інсайдера.

Наприкінці 2023 року у Бреда виникли складнощі у спілкуванні з прийомними дітьми – 19-річним Паксом та 18-річною Захарою. Дочка актора публічно зреклася його прізвища. Також з’ясувалося, що син обсипав Пітта образами в соцмережах, вказавши, що той перетворив життя сім’ї на пекло. Бред вважає, що за цими вчинками стоїть Анджеліна.

Джолі із сином Паксом

Джолі із сином Паксом

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *