Інсайд журналістів: Лікарям довелося ввести Кейт Міддлон у стан штучної коми

Стан здоров’я 42-річного Кейт Міддлтон продовжує хвилювати мільйони людей по всьому світу. А мовчання королівського палацу щодо діагнозу принцеси Уельської та подробиць її одужання – будувати нові припущення. У популярній іспанській програмі новин Fiesta журналістка Конча Каллеха заявила, що 42-річна принцеса Кейт, яка зараз відновлюється вдома після перенесеної операції, пережила стан коми.

«Лікарям довелося прийняти радикальні рішення через ускладнення, що виникли на той момент. Рішенням було ввести її в штучну кому та інтубувати. Ці ускладнення, на які ніхто не чекав, тому що операція пройшла вдало, а от післяопераційний період – не дуже».

Операція пройшла вдало

Операція пройшла вдало

Каллеха повідомила, що після операції життя Кейт перебувало у «великій небезпеці» і що для процесу одужання в королівському будинку було організовано «практично цілу лікарню». Гарячу новину відразу підхопили інші іспанські ЗМІ. І Кенсінгтонський палац вирішив відповісти на чутки.

«Це повна нісенітниця. Все зовсім не так», – сказав представник монаршої сім’ї журналу People, знову, втім, не вдаючись до деталей.

Нагадаємо, про те, що Кейт Міддлтон перенесла операцію, стало відомо 17 січня 2024 року. Очікувалося, що вже після трьох-чотирьох днів принцеса повернеться додому, але у шпиталі Кейт довелося провести майже два тижні. До своїх обов’язків Кейт зможе повернутися не раніше католицького Великодня.

Кейт та Вільям

Кейт та Вільям

Також нагадаємо, що король Чарльз залишив приватну лондонську лікарню London Clinic після лікування проблем із простатою. В медзакладі він провів три ночі після операції, при цьому строк перебування короля в оточенні лікарів було дещо подовжено.

Припускалося, що Чарльз залишиться у лікарні довше двох ночей, лише якщо виникне якась несподівана проблема. Нібито додаткова ніч у клініці є виключно запобіжним заходом, але все ж це викликало деяке занепокоєння серед британців.

Чарльз III у компанії Камілли залишає лікарню

Чарльз III у компанії Камілли залишає лікарню

Король покинув лікарню вдень 29 січня, разом зі своєю дружиною, королевою Каміллою, яка напередодні увечері провідала його там. Він помахав рукою на камери перед тим, як сісти в автомобіль. Чарльз обійшов автівку, трохи спираючись на неї, через що виглядав ще дещо заслабким.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *