Ідеальна професія за знаком зодіаку: ким піти працювати

Вибрати хорошу роботу – це не тільки необхідність для забезпечення більш-менш гідного рівня життя, а й можливість розвивати особисті навички. Професія і робота – різні поняття, проте кожне з них може приносити не тільки гроші, але і задоволення. УНІАН з’ясував, яку сферу діяльності повинен вибрати кожен знак Зодіаку.

Овен

Вогняні представники зодіакального кола не уявляють свого життя без руху, комунікацій і активності. Їм підійде і ручна, і розумова праця, головне – не сидіти на місці. Також даний представник знака відмінно виходить з будь-яких криз, може вирішувати проблеми.

Вдала професія для Овна: будівельник, спортсмен, артист, кризис-менеджер, підприємець.

Телець

Земний представник знака може обігріти і нагодувати всіх, адже його наповнює енергія матінки-природи. Телець вміє і любить накопичувати, примножувати і берегти. Другі за рахунком в зодіакальному колі, Тельці терплячі і педантичні – не розкидаються грошима і ніколи не живуть в кредит.

Вдала професія для Тельця: товарознавець, банківський працівник, мерчендайзер, фермер, ремісник, підприємець.

Близнюки

Повітряна стихія допомагає цьому представнику знака проникати в будь-які куточки світобудови. Близнюки рухливі і цікаві, легкі не підйом, сильно потребують спілкування. Добре засвоюють інформацію, тому інтелектуальна праця для них важливіше за фізичну. Близнюкам дуже просто знайти спільну мову з людьми, не вдаючись в хитросплетіння особистісних взаємин.

Вдала професія для Близнюків: екскурсовод, продавець, адміністратор, менеджер з продажу, перекладач.

Рак

Раки відмінно розбираються в людях, тому вважаються найбільш проникливими і чуттєвими серед всіх представників водної стихії. На Раків категорично не можна тиснути, критику вони сприймають гостро, а також можуть довго копатися в причинах і наслідках. Незважаючи на такі особливості, Раки швидко привертають до себе людей і вміють налагоджувати контакти.

Щаслива професія для Рака: фермер, менеджер з підбору персоналу, вихователь, фахівець з догляду за рослинами, співробітник готельного бізнесу.

Лев

Горді, ексцентричні і чарівні Леви – це центр зодіакального Всесвіту. Для них дуже важливо бути першими, причому, заради похвали і овацій Леви готові зробити що завгодно. Такий підхід допомагає їм вже в молодості досягти небувалих висот в кар’єрі. Як правило, дані представники знака вибирають для себе роботу, на якій зможуть “грати на публіку”.

Вдала професія для Лева: організатор заходів, журналіст, підприємець, ведучий, аніматор.

Діва

Раціональність – слово, яким можна найкраще описати Діву. Ці люди завжди керуються логікою і здоровим глуздом, до роботи підходять системно. Діви вміють продумувати стратегію і чітко дотримуватися наміченого плану. Також володіють аналітичним складом розуму, відмінно структурують завдання і славляться відповідальним ставленням до роботи.

Вдала професія для Діви: адміністратор, керуючий, продавець-консультант, помічник керівника, логіст.

Терези

Гармонійні і врівноважені Терези не йдуть на конфлікти, а вирішують все шляхом переговорів. Вони природжені дипломати – для них важливо знайти баланс і компроміс. Вроджена лояльність допомагає Терезам бути в хороших відносинах буквально з усіма, до того ж, представники цього знака бачать в людях прекрасне.

Вдала професія для Терезів: модельєр, художник-оформлювач, юрист, адвокат, візажист, дизайнер.

Скорпіон

Скорпіони неймовірно складні люди. Можуть бути жорстокими і заздрісними, але в той же час – цілеспрямованими і розумними. Чинити тиск на них не можна – вибирати професію Скорпіони повинні самостійно. З огляду на особливості характеру Скорпіону краще вибирати сферу діяльності, де можна проявити свої владні якості.

Вдала професія для Скорпіона: військовий, поліцейський, лікар-психіатр, бізнесмен, банкір, державний службовець.

Стрілець

Енергія Стрільця – це мотивація не тільки для нього самого, але і для оточуючих. Стрілець подасть тонну ідей, надихне на подвиги і розповість, як домогтися бажаного. Саме цей представник знака може вести за собою людей, тому прагне до високого статусу. Серед Стрільців багато політиків, акторів, громадських діячів.

Вдала професія для Стрільця: перекладач, регіональний менеджер, творча сфера, туристичний гід.

Козеріг

Козероги дуже терплячі, вони ніколи і нікуди не поспішають. Йдуть вгору повільно, але вірно, не вибирають для себе діяльність, в якій немає перспективи. Природна цілеспрямованість допомагає Козерогам завжди домагатися бажаного і не метушитися. Їм підходить робота в державній або бюрократичній сфері – їх спокій допомагає досягати мети, не проявляючи амбіцій.

Вдала професія для Козерога: керівник, агент з нерухомості, будівельник, тесляр, ювелір, системний адміністратор.

Водолій

З усіх повітряних знаків Водолій найшвидший, чіпкий, моторний і кмітливий. Він завжди знайде шлях, якщо загубиться, і завжди отримає інформацію, якщо вона йому потрібна. Водолії часто змінюють сферу діяльності – їх вітряний характер змушує швидко втомлюватися від одноманітності.

Вдала професія для Водолія: IT, наука, фотографія, дизайн, продажі, підприємство.

Риби

Наймістичніший і унікальний знак Зодіаку. Риби живуть емоціями, витають в хмарах і весь час прагнуть до ідеального “чогось”, зрозумілого тільки їм. У Риб відсутня впевненість в собі, але вони розумні і делікатні, що допомагає активно рухатися в бік розвитку будь-яких навичок.

Вдала професія для Риб: поет, музикант, художник, психолог, викладач йоги, громадський діяч.

Топ-новини зараз:

• Як продовжити легальне перебування українців у Польщі: поради експерта
• Поділ за статевою ознакою: в "Укрзалізниці" обіцяють почати возити жінок та чоловіків окремо
• Похолодання прийде різко: синоптик розповіла про примху погоди до кінця травня
• Пригожин назвав дату відведення "вагнерівців" із Бахмута

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *