Якось мене запитали, чи займалися Ксена і Габріель сексом: дикі ідеї культового серіалу Ксена принцеса-воїн

Хто був підлітком у 90 та 00, добре пам’ятає серіал, що став культовим, про Ксену принцесу-воїна, де мужня жінка рятує світ від стародавніх чудовиськ та гніву богів з грецької міфології. Їй допомагає звичайна дівчина-селянка, добра й не менш відважна Габріель. Нині виявилось, що студія міркувала над тим, чи варто зробити цих двох – лесбійками, що мають не тільки дружній, а й романтичний потяг одна до одної. Втім, серіал, аудиторія якого здебільшого підлітки віком до 16 років, так і не отримав своєї чітко окресленої любовної лінії між двома жінками. 

Ксена стала персонажем оновленого, модного серіалу про Геракла, йдеться в матеріалі The Guardian. Коли “Геракл: Легендарні подорожі” став великим хітом, саме тоді студія Renaissance Pictures вирішила виділити лінію Ксени в окремий серіал. Її блискуче зіграла новозеландська акторка Люсі Лоулесс. Про це розповів сценарист і співвиконавчий продюсер шоу Стівен Л. Сірс.

“Тоді студія дуже вагалася, чи варто було припускати, що Ксена і Габріель перебувають у романтичних стосунках (…) Якось мене запитали, чи займалися Ксена і Габріель сексом. Я відповів: “Це не моя справа. Вони разом виконують соціальні та домашні обов’язки, вони боролися одна за одну і вмирали одна за одну. Якщо ви визначаєте стосунки лише через секс, то ви втрачаєте всю суть”, – розповів він. 

Спираючись на передісторію Ксени, атори серіалу розробили персонажа-воїтельку, котра в дитинстві та ранньому дорослому віці пережила трагедію, а згодом стала страшним воїном і вбила тисячі людей. В глибині душі вона все ж була хорошою людиною, яка прагне допомагати іншим, так би мовити, на шляху до спокути своїх страшних гріхів. 

Габріель, тим часом, проста сільська дівчина, яка отримала шанс реалізувати свої мрії про пригоди. Вона усвідомлювала все про темний, варварський характер Ксени і зрештою стала її рятівницею. Пізніше автори значно розширили всесвіт Ксени. В одному епізоді клони героїв взаємодіяли з їхніми фанатами в сучасності. В іншому, в альтернативній реальності, Ксена править Римською імперією разом з Юлієм Цезарем.

Люди називали Ксену “шоу меча і магії”, споглядання якого заворожувало, адже в нашому світі є мечі, але немає магії. А у всесвіті Ксени існували міфологічні істоти та сутності, наділені силою, але ця сила мала обмеження. Більшість богів все ж віддзеркалювали дріб’язковість людей, з їхніми его й низинними бажаннями.

“У нас були дуже різноманітні послідовники, від дітей, студентів до старших людей. Одного разу мій батько помітив сусіда, якому було близько 80 років. Той розмахував палицею на своєму подвір’ї, наче він бився на мечах. “Я дивився свій улюблений серіал “Ксена: Королева воїнів”, – пояснив він. “Ви повинні його побачити – над ним працює хлопець на ім’я Сірс”, – розповів співавтор серіалу.

Інший співтворець шоу Роб Таперт пропонував команді дикі ідеї, про що вони згадують досі. Так, Рене О’Коннор, яка зіграла Габріель, розповіла, що любила тренуватись, робити сальто назад і танцювати з каскадерами. Її задачею було втілити на екрані добру, втім доволі сильну дівчину, яка вміє постояти за себе і відповісти кривднику. Проте в одній зі сцен її кульбіт призвів до того, що акторка випадково зламали ніс каскадерці.

Рене теж з Нової Зеландії, і вона згадує, як стала популярною наче рок-зірка після виходу серіалу на батьківщині. Що ж до лінії стосунків Ксени та Габріель, виконавиця ролі останньої підтверджує, що вже після першого сезону ця лінія отримала розвиток. 

“Навіть у першому сезоні ми почали чути від людей, які думали, що стосунки Ксени і Габріель були більше, ніж просто дружба. Пізніше цей підтекст почав розвиватися”, – згадала акторка.

Акторка також розповіла, що зберегла зброю, якою користувалася Габріель, і досі має кілька коробок з костюмами. Її доньці вже 18, і вона переконана, що колись та одягне їх на побачення абощо.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *