Як відлякати комарів удома: засіб на випадок, якщо немає фумігатора

В Україні була досить затяжна і волога весна, це саме ті умови, в яких інтенсивно можуть плодитися комарі. Зараз, в теплу пору року, ці комахи потрапляють в будинки і набридають, проте з ними можна впоратися. Про те, як позбутися від комарів вночі в домашніх умовах, пише Главред.

Як позбутися від комарів будинку – популярні способи

Найперший, трохи небезпечний, але дієвий спосіб позбавлення від комарів – кавова гуща. Комарі не люблять аромат кавової гущі, тому просушений матеріал можна насипати на фольгу або інший матеріал, який не горить, а потім підпалити в центрі. Випаровування, які будуть виходити з гущі – відлякають комарів, проте необхідно бути особливо уважними і обережними.

Також позбутися від комарів можна за допомогою масла лаванди. Комарі – це ті комахи, які не переносять аромат лаванди. Тому, якщо вам необхідно позбутися від комарів – розпорошуйте в квартирі аромат лаванди або нанесіть його на себе.

Найефективніший засіб від комарів будинку – рослини

Мало хто знає, але деякі рослини здатні відлякати комарів від вашого будинку. Для того, щоб комарі не псували вечори – можна поставити на всі вікна герань або томати. Ці рослини здатні впливати на комарів і відлякувати їх.

Що найкраще допомагає від комарів вдома – трави

У натуральній боротьбі з комарами також можуть допомогти трави. Наприклад – подрібнений базилік. Якщо цю рослину в подрібненому вигляді розкласти по дому – комарів стане значно менше, а можливо – вони зникнуть зовсім. Те ж стосується м’яти і часнику.

Топ-новини зараз:

• Дощі та грози охоплять майже всю Україну: прогноз погоди на 26 травня
• Любовний гороскоп на червень: для кого місяць буде наповнений емоціями
• "Довбаний невдаха", – Хейні грубо образив Ломаченко
• Головні ознаки порчі у квартирі: перевірте своє житло

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *