Як позбутися тарганів: хитрий та надійний трюк

Таргани – не лише не надто симпатичні істоти і їхня поява не обмежується естетичним дискомфортом. Ці комахи можуть нести неабияку небезпеку: вони переносять збудники ряду небезпечних інфекційних хвороб: від сальмонельоза та дизентерії до смертельного менінгта.

Після пересування по каналізаційним трубам, вони “тягнуть” у дім хвороботворні мікроорганізми, які можуть викликати шкірні реакції, зокрема алергію та дерматит. Тож якщо ви побачили в оселі непроханих гостей – не варто зволікати. OBOZREVATEL розповідає, як позбутися від тарганів на кухні.

Ще наші бабусі користувалися ефективним та перевіреним засобом від шкідників. До речі, його можна використовувати і в якості профілактичного засобу, наприклад, якщо ваші сусіди вже поскаржилися на появу тарганів, але у вашу квартиру вони ще не добігли.

Необхідні інгредієнти:

нашатирний спирт; вода.

Все дуже просто: у ємність слід налити 2 літри води та 2 ложки нашатирного спирту. Таким розчином рекомендують проводити вологе прибирання у будинку як мінімум двічі на тиждень. Особливу увагу слід приділити плінтусу і вентиляції. Таргани не переносять запах нашатирного спирту, тож у вашу оселю не полізуть.

Наступний спосіб – скипидар. Його також наносять на плінтус та вентиляцію. Вологе прибирання слід проводити у рукавичках та захисних засобів.

Топ-новини зараз:

• Гороскоп за картами таро на червень: на кого чекає період гармонії та збалансованості
• Літо підігріває кохання та пристрасть: гороскоп на червень
• В Польщі скасовують автоматичне продовження віз і посвідок на проживання: що робити українцям
• У МОЗ розповіли, скільки електронних рецептів на ліки вже виписано

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *