Як Лопес і Аффлек: Тімоті Шаламе також намагається врятувати свої стосунки з Кайлі Дженнер

Роман 26-річної Кайлі Дженнер та 28-річного Тімоті Шаламе, який зав’язався навесні 2023 року, від самого початку був під пильною увагою громадськості. І це не могло не вплинути на їхні стосунки. За рік пара неодноразово була близька до розставання.

А зараз, коли Тімоті зайнятий на зйомках байопіку про Боба Ділана і майже не приділяє уваги Кайлі, її ближнє коло радить їй поставити остаточну крапку в цій любовній історії, стверджують інсайдери. Шаламе, втім, не має наміру відступати. За словами джерел, наближених до клану Кардаш’ян, зірка «Віллі Вонка» готує для коханої великий сюрприз.

«Він зараз перебуває на підйомі в Голлівуді, і, звичайно, він усіляко плекає це. Але він у жодному разі не хоче допустити, щоб це зруйнувало його стосунки з Кайлі», – каже інсайдер Daily Mail.

Тімоті Шаламе зараз на підйомі. Фото: Getty Images

Тімоті Шаламе зараз на підйомі. Фото: Getty Images

За словами інсайдера, на день народження Кайлі, яке вона святкуватиме 10 серпня, Шаламе має намір влаштувати романтичний вечір лише для них двох, а потім повеселитися на великій вечірці, гостями якої стане вся родина Дженнер, включаючи її дітей. Але це ще не все.

«Як тільки він закінчить зйомки, він хоче поїхати в якесь екзотичне місце і просто насолодитися літом разом з Кайлі, – стверджують інформатори видання, – Він ясно дав зрозуміти, що Кайлі дуже важлива для нього, і він хотів би, щоб вона не слухала ніякий зовнішній шум, навіть якщо він походить від її власної родини. Тому що він настільки щирий у своїх намірах щодо їхніх стосунків, наскільки це можливо. Він кохає її».

Кайлі Дженнер на «Оскарі-2024». Фото: Getty Images

Кайлі Дженнер на «Оскарі-2024». Фото: Getty Images

В цей час Тімоті знімається в біографічному фільмі про Боба Ділана, в якому грає знаменитого музиканта разом з Ель Фаннінг – їй дісталася роль коханої Ділана Сільвії Руссо. Зйомки проходили в Нью-Йорку та Нью-Джерсі – за тисячі миль від Кайлі, яка живе в Калабасасі на західному узбережжі. Нещодавно інсайдери повідомили Daily Mail, що близькі побоюються, що Тімоті не приділяє їй достатньо часу, а деякі вважають, що їй слід припинити стосунки з актором.

«Кайлі намагається зберегти свої стосунки з Тімоті, але оточуючі побоюються, що він уже не такий зацікавлений у цих стосунках. Вона публічно розповіла про їхній роман, бо була впевнена, що він триватиме довго. Але найближчі їй люди відчувають, що він не робить її пріоритетом, і сестри тепер радять порвати з ним. Але вона не може».

Вони намагаються зберегти стосунки. Фото: Getty Images

Вони намагаються зберегти стосунки. Фото: Getty Images

Нагадаємо, вперше про роман між Кайлі Дженнер та Тімоті Шаламе заговорили у квітні 2023 року. Через чотири місяці пара підтвердила роман публічно. Це сталося на концерті Бейонсе. Але після «Золотого глобусу» у січні 2024 року пару більше не бачили разом. І це породило багато чуток про їхній розлад на тлі різних пріоритетів. Тімоті зосередився на просуванні науково-фантастичного блокбастера «Дюна 2», а Кайлі – на запуску нового енергетичного напою Sprinter.

На «Золотому Глобусі-2024». Фото: Getty Images

На «Золотому Глобусі-2024». Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *