І це не хвороба: від чого найбільше зараз страждає Кейт Міддлтон

Останнім часом з’являється різноманітна інформація про стан здоров’я Кейт. Британські таблоїди пишуть, що багатодітну маму стали помічати поза домом: вона нібито почала дозволяти собі розваги, а отже, у її лікуванні намітилося позитивне зрушення. Однак є й такі припущення, що стан принцеси приховується, а чутки розповсюджуються спеціально, щоб відвернути увагу від того, що відбувається насправді.

Королівський експерт Філ Дамп’єр заявив, що мережеві тролі мають дати Кейт спокій. Він зазначив, що більшість людей все ж таки розуміють, чому герцогиня Кембридзька не з’являється на публіці, і поважають її право на приватність у такий важкий період.

«Більшість нормальних людей все розуміють, вони спокійно чекають, поки вона одужає. Звісно, не обходиться без дурних людей, усіх цих інтернет-тролів. Боюся, з цим нічого не можна зробити. Є деякі божевільні, які поширюють про неї всякі безглузді чутки. Але більшість людей будуть раді, якщо вона видужає», – запевнив Філ The Sun.

З цим нічого не можна зробити. Фото: Getty Images

З цим нічого не можна зробити. Фото: Getty Images

Експерт заявив, що Кейт з радістю повернеться до своїх обов’язків, коли дозволить стан здоров’я.

«Вона вже головна зірка в королівській родині, а коли вона повернеться, то стане ще більшою зіркою», – резюмував експерт.

Нещодавно в оточенні Кейт Мідлтон підтвердили, що вона почувається значно краще, ніж на початку хімієтерапії.

«Для мене стало великим полегшенням те, що вона добре переносить ліки та насправді почувається набагато краще. Це, звичайно, був дуже складний та тривожний час. Всі згуртувалися навколо неї – Вільям, її батьки, сестра і брат. Але Кейт, можна сказати, повернула за ріг у боротьбі з раком в останні тижні лікування», – повідомив близький друг принцеси Уельської.

Всі згуртувалися навколо неї. Фото: Getty Images

Всі згуртувалися навколо неї. Фото: Getty Images

Королівська особа, як і раніше, повністю зосереджена на своєму одужанні й поки не поспішає повертатися до роботи. Експерти вважають, що невістка короля Чарльза III може взяти участь у важливому для монарха заході, який запланований на літо. Інші джерела повідомили, що гучне повернення Кейт Міддлтон до публічного простору відбудеться восени. Найпесимістичніші інсайдери стверджують, що дружина спадкоємця престолу не з’явиться на людях до 2025 року. Представники Кенсінгтонського палацу повідомили, що офіційну дату повернення принцеси Уельської до своїх повноважень не заплановано.

Вона повернеться. Фото: Getty Images

Вона повернеться. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *