Хвороба об’єднує: принц Гаррі дав перше інтерв’ю після відвідування хворого на рак Чарльза III

Молодший син британського монарха дав перше інтерв’ю після того, як стало відомо, що у Чарльза III виявили онкологічне захворювання. Принц Гаррі разом із дружиною Меган Маркл нещодавно повернулися з Канади, де готували свій проєкт «Ігри Нескорених», запуск якого має відбутися взимку 2025 року. Подружжя у поїздці супроводжувала знімальна група програми Good Morning America каналу ABC.

Принц Гаррі перебуває у натягнутих стосунках зі своєю вінценосною родиною. Син короля Чарльза III залишив свої обов’язки ще за життя бабусі, яка на той час була королевою. 2020 року онук Єлизавети II разом із дружиною Меган Маркл перебрався до США, розірвавши всі зв’язки з близькими.

Навіть смерть королеви не примирила сімейство. І ось над Букінгемським палацом знову згустилися хмари – тепер проблеми зі здоров’ям у Чарльза III лікарі діагностували у нього онкологічне захворювання.

Інтерв'ю Гаррі

Інтерв’ю Гаррі

Ця тривожна нагода змусила принца Гаррі прилетіти до Великобританії, але надовго він не затримувався. Тепер син короля вперше заговорив про свого батька після оприлюднення страшного діагнозу.

«Послухайте, я люблю свою сім’ю», – сказав герцог Сассекський в ефірі передачі «Доброго ранку, Америка».

Біда, яка прийшла в сім’ю, може стати фактором, що об’єднує, 39-річний принц готовий зробити крок назустріч сім’ї. Він заявив, що «абсолютно впевнений» у тому, що на цьому ґрунті помириться з батьком та братом.

Чарльз III та принц Вільям

Чарльз III та принц Вільям

Поки що він вдячний за те, що зміг відвідати близьку людину.

«Я вдячний за той факт, що я зміг сісти в літак, полетіти до нього і провести з ним хоч якийсь час», – каже герцог.

А потім додав:

«Я думаю, що будь-яка хвороба, будь-яке нездужання об’єднує сім’ї».

Будь-яке нездужання об'єднує сім'ї

Будь-яке нездужання об’єднує сім’ї

Поки повертатися до Великобританії принц Гаррі та Меган Маркл не планують, але у планах у сина Чарльза III частіше бувати на батьківщині.

«Я відвідуватиму свою сім’ю так часто, як зможу», – сказав Гаррі.

Це може вказувати на те, що член королівської сім’ї має намір повернути своє місце і примиритися з батьком і братом.

Гаррі має намір повернути своє місце

Гаррі має намір повернути своє місце

Варто відзначити, що король явно радий подібним змінам, він усіляко намагається примиритися із сином. Джерела в палаці в останній місяць не раз повідомляли британські ЗМІ, що монарх демонструє готовність закопати сокиру війни. Але не ясно, чи готова на цей крок Меган Маркл, адже, як відомо, вона має великий вплив на чоловіка. А актриса неодноразово казала, що королівська сім’я не прийняла і не визнала її.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *