Холод та зневага: від дружби з Меган Маркл відмовилася впливова жінка

Меган Маркл вже традиційно потрапила у незручну ситуацію. І, як не дивно, не за участю принца Гаррі. До сумнівної історії за участю герцогині виявилася залучена сім’я номер один у Канаді.

Нагадаємо, у 2022 році герцогиня Сассекська запросила на свій подкаст «Архетипи» для Spotify Софі Трюдо – дружину канадського прем’єр-міністра Джастіна Трюдо. Меган розповіла, що познайомилася з нею, коли жила та працювала в Торонто. Дівчата зблизилися і разом відвідували різноманітні заходи та вечірки, ставши частиною «платинової еліти» міста.

Софі Трюдо

Софі Трюдо

Омід Скобі та Керолайн Дюран, автори книги «Гаррі та Меган. Здобуття свободи» так повідомили про відносини Меган і Софі, які почалися у 2016 році:

«На той час Софі відмовилася від кар’єри на телебаченні, де вона працювала кореспондентом на каналі CTV eTalk, щоб узяти на себе більш формальну роль разом зі своїм чоловіком, коли він розпочав передвиборчу кампанію. Пара (Меган і Софі) швидко потоваришувала. Меган було цікаво дізнатися, як Софі успішно перетворилася з кореспондента розважальних новин на улюблену першу леді, при цьому вміло уникаючи суперечок».

З Джастіном Трюдо

З Джастіном Трюдо

Далі в цій же книзі повідомляється, що коли Меган почала зустрічатися з Гаррі у 2016 році, її подруга Джессіка Малруні порекомендувала Меган порадитись з місис Трюдо, оскільки вважала, що у двох жінок «тепер багато спільного» завдяки їхнім знаменитим чоловікам.

Гаррі та Меган

Гаррі та Меган

Близький друг Трюдо і колишній член кабінету міністрів сказав авторам «Здобуття свободи» про розмову, що відбулася між Меган і Софі:

«Софі дала зрозуміти, що кожен аспект минулого Меган буде розкритий, тому найважливішим було бути чесною з Гаррі – розповісти йому все про себе. Софі розумна жінка та ідеальний мозок для Меган. Вона знає, як це складно. Небагато людей можуть співпереживати чи щиро співчувати. Для тих з нас, хто знав про їхню дружбу, було дивно спостерігати за змінами в Меган.

«Софі стала моїм дорогим другом і людиною, яка, на мою думку, уособлює силу», – заявила тоді Маркл і додала, що Трюдо допомагала їй під час вагітності, посилаючи голосові повідомлення зі словами підтримки та невеликі медитації.

Ідеальний мозок для Меган

Ідеальний мозок для Меган

Мало того, герцогиня згадала день, який Софі провела у неї в гостях у Монесіто. За словами Меган, поки їхні діти грали у басейні, жінки пили вино на терасі та веселилися «як абсолютні школярки».

Проте дружина Гаррі, здається, сильно перебільшила масштаби дружби. У новому інтерв’ю The Time експерша леді Канади (Софі та Джастін оголосили про розставання у 2023 році), досить холодно та зневажливо висловилася про стосунки з герцогинею Сассекською.

«Я знаю її. Але ми не так багато часу проводили разом».

Неблизька подруга Меган

Неблизька подруга Меган

Після цього Софі поспішила закрити тему Меган Маркл. До речі, вона значно емоційніше відреагувала на запитання про Кейт Міддлтон. Софі зазначила, що її «серце стислося», коли вона почула про діагноз принцеси Уельської.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *