Гроші від дружини Колі Тищенка і бан від Олі Полякової: блогерка Раміна Есхакзай розкрила свої таємниці

Журналістка та YouTube-блогер Раміна Есхакзай на своєму каналі зробила екскурс по своїх найпопулярніших та найскандальніших інтерв’ю. Нарешті, вона розповіла, за що Ольга Полякова заблокувала її, а також чи брала вона гроші у дружини політика та ресторатора Миколи Тіщенка.

“Вперше я написала Олі Поляковії у 2018, а у 2019 році вона мене заблокувала. Причиною стало те, що в інтерв’ю з Андрієм Данилко я сказала, що багато артистів надихнулися ранньою Вєркою Сердючкою і серед них назвала Олю Полякову. На що вона мені написала: “Я дивилася ваш випуск і це не правда. Вибачтеся”. На що я написала: “Ольга, запрошую вас на інтерв’ю. Я приведу вам докази, що ваші образи схожі на раннього Данилка або публічно попрошу у вас вибачення”. Причому, я написала Ольга, а їй не подобається, коли її так називають. На що Ольга Полякова мене заблокувала і довгих чотири роки я не могла бачити, щож відбувається в Instagram Олі Полякової.  І тільки у 2023 році вона мене розблокувала і ми записали інтерв’ю”, – каже Раміна. 

Після інтерв'ю Алли Барановської Раміні почали пропонувати гроші

Після інтерв’ю Алли Барановської Раміні почали пропонувати гроші

Найскандальнішим інтерв’ю у практиці Раміни виявилася програма з дружиною Миколи Тіщенка Аллою Барановською. Причому скандал був не навколо якоїсь гострої та ексклюзивної інформації. Конфлікт виник після виходу, коли багато хто звинуватив блогерку у тому, що їй заплатили великі гроші за те, щоб вона зробила це інтерв’ю. 

“Мені почали приходити смс: “Скільки коштує потрапити до Раміни на інтерв’ю?” На це у нас є шаблонна відповідь. Вибачте будь ласка, але за гроші потрапити до нас не можливо. Якщо Раміна зацікавиться вами, то запросить вас на інтерв’ю”. І це відповідь для будь кого. Є люди, котрі пропонують закрити дуже великий збір, щоб потрапити до мене на інтерв’ю. Але. якщо я кажу ні, то це означає – ні. Навіть коли мільйонер Коля Удянський пропонував оплатити квитки у Дубаї. Ми з мамою та оператором Дімою летіли в економ-класі. Тому що правила для всіх однакові. Для нього я зробила виключення. Готель для мене з мамою оплатив він, а Діма жив за мій кошт.

У мене є акція яка буде діяти все моє життя – якщо ви докажете, що хтось прийшов на інтерв’ю за гроші, тому я накину 40 тисяч гривень тому, хто зробить це викриття. Будь ласка, зробіть класне цікаве розслідування про мої неправомірні дії і я поділюся цим розслідуванням”, – каже блогерка.  

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.    

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *