Гроші та заздрість: чому сім’ї принца Гаррі та Девіда Бекхема припинили спілкування

Між герцогами Сассекськими та подружжям Бекхемів давно пробігла чорна кішка. Причини для того, щоб різко обірвати спілкування, були дуже дивні: стверджувалося, нібито Вікторія Бекхем погано обійшлася з Меган Маркл, зливши в пресу конфіденційну інформацію про колишню актрису. Коротко кажучи, дружба, яка спалахнула так яскраво, закінчилася рішуче і безповоротно. Що ж насправді сталося між парами, стало відомо завдяки журналістові Тому Бауеру, автору скандальної книги про особистісні таємниці футболіста та його дружини, екссолістки Spice Girls.

За словами Бауера, Меган була в захваті від Вікторії при знайомстві та навіть мріяла бути схожою на неї. Він пише, що спочатку Маркл навіть намагалася встановити щось на кшталт співпраці з брендом Вікторії, щоб та безплатно надавала їй аксесуари та одяг, проте Букінгемський палац несподівано наклав вето, наголосивши, що такі угоди суперечать королівському кодексу.

Вікторія Бекхем. Фото: Getty Images

Вікторія Бекхем. Фото: Getty Images

Протягом не дуже тривалого спілкування з Бекхемами Меган ставила себе ієрархічно вище зіркової пари, не втрачаючи нагоди показати вигідніше становище. Яке ж було її здивування, коли вона дізналася, що на банківському рахунку Девіда та Вікторії грошей набагато більше, ніж вона могла собі уявити. Том Бауер стверджує, що Маркл розлютилася, усвідомивши, що Вікторія багатша за неї, і це стало основною причиною для непорозумінь.

«Вона була роздратована, виявивши, що у Бекхемів значно більше багатства, ніж у неї самої. Вони володіли п’ятьма будинками, мали постійний доступ до приватних літаків, запрошення плавати на яхтах і набагато більше грошей», – цитує The Mirror уривок із книги Бауера.

Меган Маркл. Фото: Getty Images

Меган Маркл. Фото: Getty Images

Надалі через це Бекхеми не були запрошені на весільну вечерю Меган і Гаррі (хоча на самому весіллі вони все ж таки були присутні). Вікторія нібито виявила до Меган небувалу люб’язність, показавши найкращі місця Лондона. Однак бізнесвумен мала необережність дати герцогині пораду з макіяжу, яка ту остаточно розлютила і поклала край їхнім стосункам. Хоча, зрозуміло, справа була зовсім не в б’юті-рекомендаціях. Ненароком у цей конфлікт виявився залучений і принц Гаррі, який внаслідок цього втратив друзів в особі футболіста та його дружини.

Принц Вільям, Девід Бекхем, принц Гаррі, 2010 рік. Фото: Getty Images

Принц Вільям, Девід Бекхем, принц Гаррі, 2010 рік. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *