Готується вмирати, щоб у мами не було проблем: зірка серіалу Район Беверлі-Гіллз не має вибору

Голлівудська акторка бореться із раком грудей уже дев’ятий рік. У 2016-му вона перенесла мастектомію, а потім комплекс із променевої терапії та хімієтерапії. Проте хвороба повернулася у 2019 році. Нещодавно зірка серіалу «Зачаровані» зізналася – вона має четверту стадію онкології, а метастази виявили навіть у мозку.

Зараз Шеннен веде підготовку до свого відходу з життя. Вона вирішила, що повинна встигнути полегшити долю матері Рози Догерті, яка має ховати її. Актриса почала позбавлятися своїх речей, щоб це не довелося робити матері після її смерті.

«Мій пріоритет на цей час – моя мама. Я знаю, що їй буде важко, якщо я помру раніше за неї. Тому не хочу обтяжувати її своїми речами, не хочу, щоб вона мала чотири складські приміщення, забиті меблями», – розповіла зірка.

Шеннен Догерті з мамою

Шеннен Догерті з мамою

Шеннен також розпочала скорочення домашнього персоналу в особняку, але цей крок їй дався дуже нелегко.

«Таке почуття, що ти відмовляєшся від чогось, що було для тебе дуже особливим і важливим», – зізналася артистка у своєму подкасті «Давайте будемо відвертими».

Раніше зірка серіалу «Беверлі Хіллз, 90210» розпорядилася щодо свого похорону. Догерті хоче, щоб її кремували, а прах змішали з прахом батька та улюбленого собаки. Актриса також зізналася, що не хотіла б, щоб на прощанні з нею були люди, які її зараз недолюблюють. На думку Шеннен, вони зловтішатимуться над її могилою.

Акторка розпорядилася щодо свого похорону

Акторка розпорядилася щодо свого похорону

Акторка та принцеса розуміють одна одну

Нещодавно у Кейт Міддлтон виявили рак, вона вже розпочала хімієтерапію. Шеннен Догерті як ніхто інший розуміє принцесу. Тому акторка звернулася до дружини принца.

«Принцеса Кейт, я захоплююся вашою мужністю, попри весь нескінченний натиск, який ви зазнавали, одночасно борючись з раком», – поділилася Догерті.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Акторка наголосила, що в цьому випадку публічність є особливою проблемою.

«Бути публічною людиною – це не означає, що ви щось винні іншим людям. У нас у всіх є право боротися з хворобою, зберігаючи конфіденційність. Натиск теорій змови й просто болючої цікавості змусив цю людину зізнатися, перш ніж вона змирилася з цим і пояснила своїм дітям», – нарікала Шеннен.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *