Гороскоп на 25 травня за картами таро: для кого день буде дуже напруженим

Езотерики склали прогноз на 25 травня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що карти Таро обіцяють саме вам в цей день.

Овен

Вам варто гарненько подумати про те, як правильно поводитися в соціумі. Якщо ви не усвідомите, що не можна постійно лізти на рожен і грубіянити людям, ваші справи будуть дуже кепські.

Телець

День буде дуже напруженим, бо вам належить ухвалити важливе рішення, від якого багато чого буде залежати. Не рубайте з плеча, адже ваше рішення на багато що вплине.

Близнюки

Астрологи радять вам більше часу провести з сім’єю. Можете відправитися на пікнік або з’їздити в торговий центр. Будь-які розваги підуть вам на користь.

Рак

У вашому житті може з’явитися людина, до якої ви відчували дуже сильні почуття. Можливо, ваші доріжки давно розійшлися, проте цей четвер – ідеальний день для возз’єднання.

Лев

Ви можете познайомитися з людиною, яка вплине на ваше життя. Вона стане для вас порадником, другом, настоятелем. Прислухайтеся до її думки, щоб домогтися більшого.

Діва

День буде неоднозначним для вас. З одного боку на вас чекають фінансові втрати. А з іншого – безцінний досвід, який навчить вас не наступати на ті ж граблі.

Терези

З самого ранку ви будете в роздратованому стані, через що може виникнути конфлікт з оточуючими. Намагайтеся тримати свої емоції при собі, щоб не довести сварку до глобальних масштабів.

Скорпіон

Завтра доля дасть вам кілька знаків, в який бік вам варто рухатися далі. Прислухайтеся до своєї інтуїції, адже в цей день вона буде на піку. Також звертайте увагу на реакції людей на ваші вчинки.

Стрілець

Стрільцям доведеться складно в цей день, бо вони можуть посваритися з дуже важливою людиною в їхньому житті. Зірки схиляють їх до того, щоб вони втихомирили свій запал і навчилися основам комунікації.

Козеріг

Завтра Козероги можуть отримати хорошу грошову винагороду за свою працю. Ймовірно, вам ще й запропонують нову посаду, на якій ви зможете реалізувати всі свої амбіції. Удача буде на вашому боці.

Водолій

Водоліям, як і Козерогам, дуже пощастить з грошима. Ви можете виграти в лотерею або в конкурсі. Тому сміливо беріть участь в подібних штуках. День обіцяє вам багато-багато грошей.

Риби

Весь день ви будете відчувати внутрішнє занепокоєння. Однак астрологи радять вам не шукати проблем на рівному місці. Краще подумайте про те, щоб зайнятися корисними справами.

Топ-новини зараз:

• Штормове попередження по Україні: у яких регіонах сьогодні зіпсується погода
• "Нафтогаз" запустив одну із найпотужніших свердловин на великому родовищі газу
• На кількох напрямках фронту за добу сталося 28 бойових зіткнень, – Генштаб
• Пригожин назвав дату відведення "вагнерівців" із Бахмута

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *