Голівудські зірки підтримали Україну після удару РФ 8 липня — відео

Поширити Джерело:  online.ua

8 липня Росія атакувала Україну ракетами. Одна з них ударила по дитячій лікарні “Охматдит” в Києві — зруйновані деякі будівлі медзакладу, зокрема пошкоджено токсикологічне відділення та реанімацію.

Головні тези:

  • Світові знаменитості долучилися до підтримки України після масованого удару РФ 8 липня.
  • Голлівудські зірки, серед яких актори, співаки та дизайнери, виступили з вимогою зупинити збройну агресію РФ проти України.
  • Бізнес та звичайні українці швидко зреагували на потребу у фінансовій допомозі, зібравши значну суму для відновлення лікарні “Охматдит”.
  • Протягом доби українцям вдалося зібрати понад 200 млн грн на відновлення медичного закладу.

Світові зірки долучилися до підтримки України після масованого удару РФ 8 липня

Жорстокий акт російського тероризму викликав обурення світової спільноти. Відомі актори, співаки та дизайнери підтримали мирне населення України, яке страждає від військової агресії РФ.

Берлінський дизайнер Френк Вільде в Instagram повідомив, що у Берліні відбудеться демонстрація під російським посольством, щоб "вкотре вимагати такі потрібні тауруси та нагадати, що мирні переговори з терористами, які вбивають дітей на лікуванні, неможливі. Лише воєнна перемога України може принести мир".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений frank wilde (@frankpeterwilde)

Інформацію про російський удар поширив і американський історик Тімоті Снайдер, який від початку вторгнення підтримує Україну.

Because Russia bombed the kids with cancer. https://t.co/ReT0UcjGP1

— Timothy Snyder (@TimothyDSnyder) July 8, 2024

Фотографії з "Охматдиту" поширив у своїх сториз і вокаліст британського рок-гурту Bring Me the Horizon Олівер Сайкс. Музикант раніше випускав спеціальний мерч від свого бренду одягу, щоб зібрати кошти для допомоги Україні.

Сторіс Олівера Сайкса

Американська акторка, зірка фільмів "Прислуга" і "Інтерстеллар" Джессіка Честейн в Instagram прокоментувала російську атаку на Україну 8 липня. Акторка поділилась із 5,4 млн підписників новиною про влучання Росії в дитячу лікарню у Києві.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Jessica Chastain (@jessicachastain)

Зірка серіалу "Усі жінки — відьми" Алісса Мілано також відреагувала на обстріл. Вона поширила в instagram скриншот з новини, на якому розміщене фото руйнувань "Охматдиту". У заголовку також наголошується, що Росія вбила 31 людину.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Alyssa Milano (@milano_alyssa)

На відновлення "Охматдиту" зібрано майже 250 млн грн

Протягом доби українцям вдалося зібрати понад 210 млн грн на відновлення дитячої лікарні "Охматдит", яка постраждала у результаті удару РФ 8 липня.

Протягом перших трьох годин з моменту оголошення збору представники бізнесу та звичайні українці задонатили понад 100 млн грн.

Станом на 15 годину 9 липня було зібрано майже 250 млн грн на відновлення лікарні "Охматдит".

Оскільки ціль 300 млн грн, ви ще маєте можливість долучитися до збору.

Источник: online.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *