Ганьбите українських жінок: Каменських та Потапа зацькували за п’ятисекундне відео

Зіркове подружжя, репер Потап (Олексій Потапенко) та співачка Настя Каменських (NK), лише за перший тиждень цього місяця отримали чимало хейту від українців. Для цього знаменитості, які перебувають за кордоном, самі дали підстави. Так, репер, який виїхав з країни в жовтні минулого року, почав своє турне по німецьких нічних клубах. На сцені він співає російськомовні хіти гуртів “Время и Стекло”, Mozgi та дуету “Потап и Настя”. Щобільше – спілкується з публікою також російською.

Водночас Настя Каменських, яка не відіграла частину своїх концертів в рамках туру “Я – Україна”, презентувала тізер свого майбутнього кліпу на пісню Moloko. Втім лише пару секунд обурили користувачів соцмереж.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Відео опублікувала не тільки Каменських, але й її чоловік. І якщо в коментарях у Насті на сторінки лише декілька негативних коментарів, то в Потапа їх чимало. Українці обурені як образом співачки, так і незрозумілим жестом, який кожен трактує по-своєму, але чимало користувачів соцмереж бачать в ньому сексуальний контекст. Окрім лаконічних коментарів (“Сосалка”, “Клоунада”, “Це огидно”), деякі написали більш розгорнуті обурення.

  • Жесть, вилазить справжня сутність.
  • Вибачте. Але це не зараз, не в війну. В нас в Україні війна!
  • Не цікаво. Це просто жах та ганьба.
  • Це пі**ець шановні, як не одне то друге. Перестаньте курити цю х**ню, що ви курите.
  • Поводяться так, як в Україні немає війни.
  • Ганьбите українських жінок такими відео. Просто жах.

Підписники та відвідувачі сторінки Каменських помітили, що вона повертається до свого музичного стилю, в якому працювала до початку повномасштабної війни. Наприклад, кліп на іспаномовний трек Elefante (з декількома фразами українською), є найпопулярнішим відео NK і має понад 160 млн переглядів. Також користувачі соцмереж провели паралель з образами американських співачок Кеті Перрі, Doja Cat та Fergie (колишня учасниця гурту The Black Eyed Peas). Саме з кліпом останньої, в якому залучені молоко, яскраві кольори та сексуалізація героїв і порівнюють майбутнє відео Каменських.

Стосовно Каменських та Олексія Потапенка (справжнє ім’я репера Потапа), то вони не стали відповідати на коментарі та видаляти відео. Наприкінці минулого місяця зіркова пара опублікувала спільне фото, на якому поруч з ними був відомий музичний продюсер Томаш Лукач. Настя та Потап не вказали геолокацію. Втім, згідно з профілем Лукача, він живе за кордоном, і останні знімки зроблені в Об’єднаних Арабських Еміратах. Артисти зазначили, що працюють над новим матеріалом.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений POTAP (@realpotap)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *