Флешмоб зірок віком за 55 років: усі без макіяжу – фото

Викликати захоплення у чоловіків і мати непристойну кількість прихильників у 25 набагато простіше, ніж у 55. Однак і це цілком реалізоване завдання, як доводять деякі вічно молоді представниці прекрасної статі. Щоб у цьому переконатись, достатньо подивитися, який вигляд без макіяжу мають популярні моделі та актриси. І вкотре визнати, що життя не закінчується ні після 40, ні після 50.

У липні 2024 року неповторній Дженніфер Лопес виповнюється 55 років. У це складно повірити, адже співачка має чудовий вигляд. Причому як на сцені у світлі софітів, так і вдома – без макіяжу, з пучком на голові та в домашній майці. Її шкіра сяє, зморшки не впадають у вічі, а підтягнуте тіло приковує погляди й чоловіків, і жінок. Першим хочеться отримати таку жінку, а другим – зробити своїм еталоном краси.

Неповторна Дженніфер Лопес

Неповторна Дженніфер Лопес

І не можна стверджувати, що виною тому виключно генетика: Лопес правильно харчується, займається спортом, не курить і давно не вживає алкоголю. Не дивно, що Джей Ло запустила виробництво косметики та успішно її реалізує.

«З юності ви маєте наносити на шкіру сонцезахисний крем. Це, напевно, одне з найголовніших правил, яке я дотримуюся з раннього віку, і яке допомогло мені зберегти здорову та красиву шкіру».

Справа не лише в генетиці

Справа не лише в генетиці

Джулії Робертс зараз 56, але у багатьох вона, як і раніше, асоціюється з чарівною 23-річною Вів’єн. Щира усмішка актриси так само спонукає куточки губ піднятися їй у відповідь, а іскри в очах вселяють віру у вічну молодість. За словами актриси, вона стежить за своїм раціоном, який складається з багатої жирами омега-3 риби, овочів і фруктів. Не забуває Робертс і про спорт: перевагу вона віддає йозі, бігу, степ-аеробіці й завжди підкреслює, що фізична активність має приносити задоволення.

Психоемоційний стан теж відіграє важливу роль у нашому зовнішньому стані, переконана Робертс: любов і увага близьких точно роблять нас щасливішими та заряджають енергією.

«Я вірю, що мій чоловік любить мене і піклується про мене настільки сильно, що я почуваюся дуже щасливою. І щоразу, коли ви бачите когось щасливого, не має значення скільки йому років».

Джулія Робертс

Джулія Робертс

Оскароносна Геллі Беррі у 2024 році відзначатиме своє 58-річчя. Актриса не часто ділиться з підписниками фотографіями з повсякденного життя, але коли це все ж таки відбувається, то захоплених коментарів не уникнути: вона має вигляд набагато молодший, ніж є насправді. Як розповідала сама знаменитість, вона веде активний спосіб життя, відмовилася кілька років тому від спиртних напоїв та м’яса.

Геллі Беррі

Геллі Беррі

Фарбується «Жінка-кішка» рідко, а от доглядає шкіру обличчя досить активно. У її косметичці завжди знайдеться місце для зволожувальної маски з гіалуроновою кислотою або колоїдним золотом, а також улюблений засіб для вмивання та сироватка.

Активний спосіб життя

Активний спосіб життя

Сінді Кроуфорд – ще один наочний приклад жінки, яка не згасає з віком, а вдало підтримує свою красу. Нещодавно культової американської моделі виповнилося 58 років, але вона, як і раніше, вміло повертає час назад. Зірка іноді публікує фотографії, на яких постає перед своїми підписниками з абсолютно чистою шкірою і без краплі ретуші. І, звичайно ж, у коментарях її хвалять за природність та чудовий вигляд незалежно від обстановки та вбрання.

Сінді Кроуфорд

Сінді Кроуфорд

Модель закликає всіх користуватися SPF-кремом, піклуватися про свій психоемоційний стан та займатися спортом.

«Я займаюся пілатесом двічі на тиждень, а також проводжу багато часу за біговою доріжкою та силовими тренуваннями. Мій улюблений вид фізичної активності – вирушити у похід із друзями. Це корисно і для тіла, і для душі!».

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *