Фіналіст шоу Танці з зірками не довго був холостяком: після гучних звинувачень пішов під вінець в усьому чорному

Зірка серіалів “Село на мільйон”, “Будиночок на щастя” та інших проєктів, актор Костянтин Войтенко вдруге одружився. Його обраницею стала дизайнерка Наталія Камінська, яка вже у своїх соцмережах змінила прізвище, не залишивши навіть дівоче у дужках. Про це Інформатор-Україна дізнався з соцмереж новоспеченого подружжя.

Фіналіст восьмого сезону шоу “Танці з зірками” (посів третє місце у 2021 році) написав лаконічний текст: “Чоловік та дружина” і додав чомусь два чорні серця.

Весілля Костянтина Войтенка. Фото: Instagram/konstantin.voytenko

Весілля Костянтина Войтенка. Фото: Instagram/konstantin.voytenko

Одними з перших новоспечене подружжя привітали колеги Войтенка – актори Тарас Цимбалюк, Анна Кошмал, Наталка Денисенко та інші. Увагу підписників Костянтина та Наталії привернув одяг знаменитостей. На відміну від традиційної білої сукні Камінська обрала чорну. Войтенко теж був в усьому чорному, навіть у сорочці. В коментарях про це запитали. На що дружина актора зазначила: “Тому що так захотіли”. До речі, на всі коментарі та привітання відповідала лише Наталія. Войтенко не вступав в діалог.

Раніше в інтерв’ю “Новому каналу”, на якому виходить серіал “Будиночок на щастя”, Войтенко згадав, як познайомився з дизайнеркою. На початку повномасштабної війни він активно волонтерив, і якось прийшов черговий запит на бронежилет. Войтенко мав намір залишити його у знайомих, аби ті передали військовому.

“Коли приїхав віддавати бронік, двері мені відчинила Наталі. Вона буквально на дві доби приїхала з Польщі, аби знайти кішку, яка загубилася. З Наталі вже були знайомі, але я взагалі не очікував її побачити. Ми обійнялися, і ці обійми вийшли такими незвичайними й дивовижними, що все одразу стало зрозуміло”, – розповідав раніше Войтенко.

Кішку все ж таки вдалося знайти, Катерина повернулась до Польщі і між нею та Костянтином зав’язалося листування. За місяць дизайнерка повернулася із сином в Україну. Після цього вони вже не розлучалися, а згодом почали жити разом.

“Цікавий факт: я був упевнений, що більше ніколи не одружусь. І не приховував від Наталі. Ми з нею розмовляли про це ще на початку нашого спілкування. Але справжні почуття роблять дива! Я ніколи не відчував такого кохання до когось, і щоб так кохали мене. Тому переконання, що залишуся холостим, зруйнувалося доволі швидко”, – зазначив тоді Войтенко, коли стало відомо про заручини (в лютому 2024).

Весілля Костянтина Войтенка. Фото: Instagram/konstantin.voytenko

Весілля Костянтина Войтенка. Фото: Instagram/konstantin.voytenko

Для 35-річного уродженця Дніпра це другий шлюб. Восени минулого року стало відомо про розлучення з танцівницею Валентиною Марініною. Жінка зробила сенсаційне зізнання та звинуватила актора у домашньому насильстві. За її словами Войтенко тягав її за волосся, бив та виганяв з дому. Сам актор всі ці звинувачення назвав наклепом, втім до суду не пішов. Експодружжя має спільну доньку – шестирічну Емілію. Вона з матір’ю проживає в Європі, куди переїхали після початку повномасштабної війни.

Костянтин Войтенко з колишньою дружиною та донькою. Фото: Instagram/valya.marinina

Костянтин Войтенко з колишньою дружиною та донькою. Фото: Instagram/valya.marinina

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *