Фільму Дженіфер Лопес про Бена Аффлека оголосили бойкот: це просто ганьба і неповага

Документальний фільм Дженніфер Лопес «Найбільша історія кохання, яку ніколи не розповідали» присвячений історії її стосунків з актором Беном Аффлеком. Спочатку співачку розкритикували за те, що вона прагне публічності та не поважає бажання Бена зберігати конфіденційність та оберігати їхню любов. Користувачі також нагадали знаменитості про те, що саме через надмірну увагу папараці вони з Аффлеком розлучилися у 2004 році.

Другий скандал став продовженням першого: Дженніфер оприлюднила особисте листування з Беном та листи, в яких він писав їй про свої почуття. Сам актор зізнався, що не давав згоди на публікацію настільки інтимної інформації про нього, його особисте життя та емоції. За цей вчинок Лопес розкритикували багато користувачів Мережі та навіть запропонували бойкотувати фільм та альбом співачки. Вони вважають, що вона не поважає чоловіка і постійно принижує його.

Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес

Листи Аффлека до Лопес також викликали безліч запитань і до самого актора: багато фанати не підтримали те, що Бен зберігав листування всі ці роки, навіть коли був одружений з Дженніфер Гарнер, яка народила від нього трьох дітей.

Прихильники Гарнер заявили, що Лопес і Аффлек публічно принизили актрису і виставили її «нелюбою, запасною жінкою».

Цей скандал прокоментувало виданню Daily Mail джерело, близьке до пари:

«Нікого це взагалі не дивує. Дженіфер це влаштовує, Джей Ло це явно подобається, і всі чудово усвідомлюють, що це було задумано».

Справді, багатьом здається, що Лопес зробила цей вчинок через ревнощі: папараці регулярно фотографують Бена Аффлека, який сяє від щастя поряд із Гарнер. При цьому разом з Джей Ло в актора завжди незадоволений і засмучений вираз обличчя.

Засмучений вираз обличчя

Засмучений вираз обличчя

Цю інформацію спростував один із друзів Лопес та Аффлека:

«Джей Ло і Джен дуже поважають одна одну, і Дженіфер сказала Джей Ло, як вона щаслива, що Лопес повернулася в життя Бена, тому що вона дійсно може тримати його під контролем. Джей Ло не дозволяє йому повернутися до своїх старих звичок».

Він також підтвердив, що Дженніфер Гарнер усі ці роки знала, що Аффлек не забув Лопес і любив її.

Дженніфер Гарнер

Дженніфер Гарнер

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *