Ексучасницю гурту Віа Гра жорстоко штовхнули, вона зламала руку: Ваша пташка трохи поранена

Співачка Світлана Лобода ретельно розпланувала початок літа. В 41-річної зіркової уродженки Ірпеня, яка після початку повномасштабної війни виїхала з Росії до Європи та підтримує Батьківщину, триває її концертний тур містами Європи, присвячений 20-річчю кар’єри. Він так і називається – “XXLo – 20 років на сцені”.

Втім перед гастролями в Лободи пройшли зйомки кліпу на нову пісню. І саме на майданчику стався неприємний інцидент, який ледь не зірвав всі плани. Про це Інформатор-Україна дізнався з соцмереж співачки.

“Ваша пташка трохи поранена… Але, сподіваюся, ненадовго”, – саме так почала звернення до шанувальників Лобода. Вона зазначила, що мала необережність зламати руку. Артистка опублікувала відео, на якому під час зйомок кліпу біжить в сукні та на підборах в компанії чотирьох інших жінок. Вони змагаються одне з одним не тільки у швидкості – красуні штовхаються та намагаються завадити одна одній добігти до фінішу.

Одна з акторок завдала удару рукою Лободі. У підсумку та не втримала рівновагу та впала на праву руку. Встати артистка вже не змогла. На інших кадрах Світлані надають першу медичну допомогу і вона їде в кареті швидкої допомоги до лікарні.

“У мене був день, щоб переконати команду та родину, що тур скасовувати не будемо розвести програму з однією рукою. Лівою”, – зазначила співачка.

Попри проблеми з рукою, в якій зазвичай співачка тримає мікрофон, вона відіграла перші концерти. А саме в Празі (Чехія) та Відні (Австрія). Ще три шоу Лобода дасть наступного місяця: у Варшаві (Польща), Аліканте (Іспанія) та Юрмалі (Латвія). Колишня учасниця гурту “ВІА Гра” зазначила: вона вперше виконала деякі композиції, які не співала понад 15 років.

“І це вже наша історія з вами. Дякую вам за підтримку. Дуже ціную”, – підсумувала співачка.

Зазначимо, що публікацію Лобода зробила російською. Через це в коментарях своє обурення висловили деякі українці. Росіяни теж дорікнули Світлані, яка пішла з шоу-бізнесу РФ, мовляв, чого вона веде соцмережі російською. Відповідати Лобода не стала.

  • Хіба так складно писати українською мовою? Від російської вже аж нудить.
  • Фу як гидко вже воно звучить, ріже слух. Лобода, давай вже класних пісень напиши на нашій рідній.
  • Чому співає російською. Вона ж проти Росії.
  • Добре що я не пішла на цей концерт, як відчувала.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений LOBODA (@lobodaofficial)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *