Ексучасниця гурту Віа Гра два роки шукала лікаря і наважилась на важливу операцію – показала палату в медклініці

Ексучасниця гурту “ВІА Гра” Санта Дімопулос вже тривалий час живе за кордоном. Після Франції вона з чоловіком та дітьми переїхала до Об’єднаних Арабських Еміратів і продовжує активно подорожувати. Втім нова поїздка стала хвилюючою для знаменитості, яка замість музичної кар’єри займається коучінгом. Санта прилетіла (пункт призначення не розсекретила) на операцію.

За словами переможниці сьомого сезону “Танці з зірками”, вона два роки шукала спеціаліста. Причиною наважитися на хірургічне втручання стали пологи, які відбулися ще в вересня 2019 року. Тоді Санта народила доньку Софію від свого чоловіка, бізнесмена Ігоря Кучеренка. За словами Дімопулос, тоді вона народилась на 42-му тижні та важила понад 4 кг.

Спочатку, як роблять більшість блогерів, Санта привернула увагу до операції та запитала у підписників – як вони думають, на що Дімопулос наважилась. Ексвіагрянка запропонувала чотири варіанти відповідей: ринопластика, спина, діастаз та груди. А вже згодом, потримавши інтригу (блогери називають це прогрівом аудиторії) зізналась – вона наважилася на корекцію діастазу.

Артистка підігрівала інтерес в соцмережах

Артистка підігрівала інтерес в соцмережах

Діастаз після пологів – це розбіжність прямих м’язів живота і є досить поширеним явищем. З ним, за статистикою ВООЗ, стикаються 60-90% жінок на третьому триместрі вагітності. У близько 45% він зберігається. Розбіжність м’язів не є захворюванням, але воно створює ефект в’ялого живота і стає естетичною проблемою.

Санта вже прибула до клініки, де їй в середу, 28 лютого зроблять операцію. Скільки триватиме відновлення в її випадку Дімопулос не розповіла.

Клініка, в якій Санта Дімопулос робитиме операцію

Клініка, в якій Санта Дімопулос робитиме операцію

Минулого року Санта приїжджала до Києва, щоб змінити документи. Раніше у неї в паспорті було вказано “Дімопулос Хрисанті Янісівна” (народилась 21 травня 1987 року у Києві в ассирійсько-українській родині). Ексвіагрянка вирішила згадати біологічного батька, якого звуть Ігор. А ім’я зірка забажала скорочене від Хрисанті – Санта. Саме під ним Дімопулос і стала популярною.

2009 року Санта стала учасницею українського проєкту “Фабрика зірок-3”, одним з продюсером якої був Костянтин Меладзе. 2011-го в Таїланді завоювала титул чемпіонки світу з бодибілдингу та фітнесу. Тоді ж стала солісткою гурту “ВІА Гра”, у якій зайняла місце Надії Мейхер. За участю Дімопулос було випущено сингл та відеокліп “Алло, мам”, проте вже на початку жовтня 2012 року вона покинула групу, щоб зайнятися сольною кар’єрою. Згодом стала однією із шести наставниць у телепроєкті “Хочу V ВІА Гру”.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *