Двоє колишніх коханих: Г’ю Ґрант та індійський мільйонер Арун Найяр підтримали акторку Елізабет Герлі

Голлівудська акторка знялася у трилері «Строго конфіденційно». Історія розповідає про жінку, яку переслідують привиди минулого. У спробах розкрити таємницю самогубства найкращої подруги вона виявляється втягнута у світ спокуси.

На прем’єрному показі стрічки Елізабет з’явилася у компанії сина, який став режисером проєкту. Актриса одягла облягаючу блискучу сукню малахітового відтінку з нескромним декольте. Деміан віддав перевагу класичному костюму з сорочкою.

Елізабет Герлі та Деміан

Елізабет Герлі та Деміан

На заході Елізабет побачилася з Г’ю Ґрантом, з яким зустрічалася протягом 13 років. Актори остаточно розлучилися у 2000 році, але їм вдалося зберегти теплі стосунки. Г’ю – хрещений батько сина Герлі.

Деміан та Г'ю Ґрант

Деміан та Г’ю Ґрант

Колишній чоловік акторки, індійський мільйонер Арун Найяр, теж з’явився на прем’єрі. Він постав у піджаку кольору хакі та джинсах. Союз актриси та бізнесмена тривав з 2007 по 2011 рік. Вони теж розлучилися друзями й досі підтримують стосунки.

Елізабет Герлі та Арун Найяр

Елізабет Герлі та Арун Найяр

Єдиного сина кінозірка народила від американського бізнесмена Стіва Бінга. Акторці знадобився ДНК-тест, щоб довести батьківство. Чоловік не спілкувався із сином. Чотири роки тому продюсера не стало: він наклав на себе руки у 55-річному віці.

І як тут не згадати про своєрідне «прокляття Елізабет Герлі»: кілька чоловіків, з якими в актриси були стосунки, померли практично у розквіті сил. Згаданий уже Стів Бінг упав із даху 27-поверхового будинку. Пізніше з’ясувалося, що Стів регулярно лаявся зі своїм батьком-мільярдером, який хотів залишити все своє майно онукові.

Зі Стівом Бінгом

Зі Стівом Бінгом

У 2022 році не стало ще одного екскоханого голлівудської актриси, з яким вона була заручена. Австралійський гравець у крикет Шейн Уорн помер від серцевого нападу у 52 роки.

У березні 2023 року від аневризми помер американський актор Том Сайзмор, відомий за ролями у фільмах «Врятувати рядового Раяна», «Перл-Гарбор», «Падіння “Чорного яструба”». Сайзмор та Герлі зустрічалися у 90-ті роки.

«Вона була моїм величезним розчаруванням. Я так сильно її любив, але на моєму шляху були демони [мається на увазі алкоголь та наркотики]. Я не був готовий до стосунків. Моє найбільше розчарування у житті – що я не ставився до Елізабет краще», – так говорив про стосунки з актрисою Том в інтерв’ю Daily Mail.

Том Сайзмор

Том Сайзмор

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *