Друзі не підвели: хто саме допомагає Кейт Міддлтон зберігати присутність духу

Дружина принца Вільяма відійшла від громадських обов’язків, щоб зосередитись на своєму здоров’ї. Вона проводить час у маєтку Анмер-хол у Норфолку. Кейт називає «маяком надії» своє довірене найближче оточення. Друзі згуртувалися навколо неї в той час, коли вона бореться з онкологічним захворюванням.

«Кейт почувається в Норфолку як удома. Вона має кілька близьких друзів. Подружжя Ван Катсемси живе неподалік, як і Том і Поллі Коук. Лора Мід – близьке джерело втіхи для принцеси, а також Роберт та Ханна Картери», – повідомив інсайдер.

Як удома

Як удома

Для принцеси Уельської важливо бути оточеною надійною мережею підтримки і її близькі друзі зробили все можливе. До її вірних подруг входять також Емілія Джардін-Патерсон, Софі Снаггс, маркіза Чолмонделей та Наташа Арчер. Вони відіграють ключову роль надаванні як практичної допомоги, так і емоційної підтримки.

У Кейт Міддлтон та принца Вільяма троє дітей – 10-річний Джордж, 8-річна Шарлотта та 5-річний Луї. Їхнє навчання у приватній школі «Ламбрук» означає, що сім’я проводить багато часу у своєму котеджі Аделаїди у Віндзорі. До Норфолку вони можуть поїхати лише під час шкільних канікул, саме тому перебування там таке цінне для них.

Кейт та Вільям з дітьми

Кейт та Вільям з дітьми

Принц і принцеса Уельські знаходять втіху у постійній підтримці близьких друзів, які мешкають і у Віндзорі – це гравець у крикет Кевін Пітерсен та його дружина Джесіка Тейлор.

«Кейт має друзів у районі Віндзора, але це відносини, які вона побудувала завдяки дружбі дітей з їхніми дітьми. Це зовсім не схоже на атмосферу, яку вона має в Норфолку. З цими друзями вона може обговорювати все, в той час, як для інших вона може бути досить замкненою», – цитує OK! джерело.

Кейт тимчасово відійшла від громадських обов'язків

Кейт тимчасово відійшла від громадських обов’язків

У Кейт та Вільяма ще одна ключова людина: їхня довірена няня Марія Тереза Турріон Борралло. Після десяти років служби жінка з італійським корінням практично стала частиною їхньої родини.

«Кейт цінує Марію на вагу золота, вона відчуває, що може довірити їй добробут своїх дітей, поки вона продовжує одужувати», – зазначила королівський експерт Дженні Бонд.

Марія Тереза Турріон Борралло

Марія Тереза Турріон Борралло

Марія дуже стримана, вона ніколи не виступає з публічними заявами та тримається якомога далі від камер. Няня задоволена тим, що проводить своє життя, допомагаючи іншим.

«Вона релігійна жінка, яка, як припускають люди у її рідному місті, могла б стати черницею, якби не знайшла себе у роботі нянею. Тож небезпека того, що вона піде у відставку в найближчому майбутньому, невелика. І це те, за що, я думаю, принцеса Уельська особливо вдячна їй», – додала експерт.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *