Дорослі доньки Едді Мерфі не поступаються красою його молодій нареченій: рідкісний вихід у світ – фото

За свої 63 роки Едді Мерфі досяг успіху не тільки в кар’єрі, а й у батьківстві. Едді – батько десяти дітей, і деякі пішли його стопами. Наприклад, з Бріа, дочкою актора від фотомоделі Ніколь Мітчелл, Мерфі разом знявся в гостросюжетному фільмі «Поліцейський із Беверлі-Хіллз: Аксель Ф.».

Прем’єра стрічки відбулася у Центрі виконавських мистецтв Волліс Анненберг. Едді вибрав образ total black – простий джемпер він поєднував із вельветовою курткою, слаксами та черевиками.

Разом із володарем іменної зірки на Алеї слави у Голлівуді на килимовій доріжці з’явилася його 45-річна наречена – австралійська модель та акторка Пейдж Батчер, з якою він разом із 2012 року. Вона вибрала розкішну червону сукню з оголеними плечима та сміливою зоною декольте у формі серця. Образ доповнили витончені чорні босоніжки на шпильці з ремінцем на щиколотці. Пейдж зробили непомітний макіяж, який підкреслив її природну красу, і зібрали волосся в кінський хвіст. З прикрас зірка фільму «Будинок великої матусі 2» одягла блискучі сережки з діамантами.

Пейдж Батчер і Едді Мерфі на прем'єрі. Фото: Getty Images

Пейдж Батчер і Едді Мерфі на прем’єрі. Фото: Getty Images

До пари приєдналися дочки Едді від шлюбу з моделлю Ніколь Мітчелл – 34-річна Бріа, 29-річна Шейн Одра та 22-річна Белла. Старша з дівчат знялася разом із батьком у його новій стрічці, при цьому Мерфі заявив, що пишається нею.

Бріа обрала світлий сарафан на тонких бретельках із квітковим зеленим принтом та чорні босоніжки. Шейн Одра наголосила на точеній фігурі в облягаючій сукні-міні фісташкового кольору, компанію їй склали босоніжки у відтінку лайма. Белла одягла сукню з чорного шовку з ліфом у формі серця і спідницею у поєднанні з чорними туфлями з відкритою п’ятою.

Бріа Мерфі, Шейн Одра Мерфі, Пейдж Батчер, Едді Мерфі та Белла Мерфі. Фото: Getty Images

Бріа Мерфі, Шейн Одра Мерфі, Пейдж Батчер, Едді Мерфі та Белла Мерфі. Фото: Getty Images

На прем’єрі також з’явився старший син коміка 34-річний Ерік, якого народила від нього Полетт Макнілі. Він вперше вийшов у світ зі своєю дівчиною – Жасмін Лоуренс, дочкою актора Мартіна Лоуренса.

Загалом у Мерфі десять дітей від п’яти жінок. Актор має 33-річного сина Крістіана від колишньої коханої Тамари Худ. Від шлюбу з Ніколь Мітчелл у нього також є 31-річний син Майлз та 24-річна дочка Зола Айві. У артиста був роман з Мелані Браун, більш відомою як Мел Бі зі Spice Girls. Колишні закохані мають 17-річну доньку Енджел Айріс. Велелюбний актор і музикант, схоже, став розсудливим у стосунках з Пейдж Батчер, принаймні більше дітей на стороні у нього не з’являлося. Пара виховує 8-річну дочку Іззі Уну та 5-річного сина Макса.

Гордий багатодітний батько. Фото: Getty Images

Гордий багатодітний батько. Фото: Getty Images

У проєкті Едді повернувся до ролі Акселя Фоулі, кмітливого поліцейського з Детройту, штат Мічиган. Франшиза розпочалася ще у 1984 році. Третя частина вийшла у кінотеатрах 30 років тому, у 1994 році. Прем’єру четвертої частини заплановано на Netflix 3 липня 2024 року.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *