Дорофєєва, Андраде, Tayanna – навіть Анатоліч знайшов більше слів на честь весілля Позитива

У квітні цього року колишній учасник гурту “Время и Стекло” Олексій Завгородній, який більше відомий як Позитив (POSITIFF), розсекретив свої стосунки з режисеркою, хореографинею Юлією Сахневич. Саме з нею 2020 року співак брав участь в сьомому сезоні популярного телешоу “Танці з зірками”. Понад три роки зіркова пара приховувала свої стосунки від публіки. А зараз натякнули на весілля, яке багато хто сприйняв за заручини. Бо опублікували фотографії з обручками, які Завгородній підписав одним словом – “Кохаю”.

Втім, Олексій та Юлія офіційно оформили свої стосунки та стали чоловіком та дружиною. Про це Інформатор-Україна дізнався в “МУЗВАР”, який посилається на інсайдерів.

“За інсайдерською інформацією, пара розписалася у столиці вже під час повномасштабного вторгнення. А гучне весілля планують святкувати вже після перемоги”, – повідомили в “МУЗВАР”.

Новоспечене зіркове подружжя. Фото: Instagram/positiff

Новоспечене зіркове подружжя. Фото: Instagram/positiff

Одними з перших знаменитостей привітали їхні колеги та друзі по шоу-бізнесу. Співачка Мішель Андраде, якій в соцмережах приписували романтичні стосунки з Позитивом, обмежилась смайликами. Так зробила і Надя Дорофєєва (DOROFEEVA), з якою Позитив працював в гурту “Время и Стекло”. Вона поставила три сердечка, ніби натякаючи, що зіркова родина чекає на поповнення. Сердечками обмежилась і співачка Тетяна Решетняк (TAYANNA) – правда вона залишила п’ять екземплярів в коментарях. І лише шоумен Анатолій Анатоліч (якщо казати про перші привітання) не поскупився на слова.

Реакція знаменитостей на весілля Позитива

Реакція знаменитостей на весілля Позитива та Юлії Сахневич

Тривалий час Олексія вважали завидним холостяком. У 2021 році він завершив розлучення з Ганною Завгородньою, однією з найкращих подруг співачки Насті Каменських (NK). Вони були в шлюбі вісім років, а зустрічатися почали ще тінейджерами. Нещодавно, до речі, Ганна вдруге вийшла заміж. Свого обранця вона не розсекретила.

annchuk

Репер Позитив з колишньою дружиною. Фото: Instagram/annchuk

У нещодавньому інтерв’ю Завгородній зазначив – він хоче стати батьком. Олексій та Юлія сподіваються, що незабаром у їхній родині станеться поповнення. Щодо побуту, то хатньої робітниці в пари немає – вони справляються самостійно. Втім замислюються над прибиральницею, тому що планують переїхати у більшу квартиру.

Знаменитості хочуть стати батьками.

Знаменитості хочуть стати батьками. Фото: Instagram/positiff

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *