Донька переможця Голосу країни розвернула крісла всіх тренерів на польському талант-шоу

Молода українка, 12-річна Анастасія, донька переможця телепроєктів “Голос країни” і “Шанс” пішла стопами відомого батька, Павла Табакова. Вона часто гастролює з ним і також займається музикою. Дівчина взяла участь в зймоках нового сезону польської версії франшизи The Voice Kids (“Голос. Діти”).

Анастасії вдалося пройти перший етап талант-шоу. Під час сліпих прослуховувань вона обернула крісла усіх тренерів. На польський “Голос. Діти” у цьому сезоні надійшло понад 7 тисяч заявок. Тож у зіркової доньки була неабияка конкуренція.

Анастасія та Павло Табакови у Варшаві

Анастасія та Павло Табакови у Варшаві

Перед суддями Анастасія виконала хіт Chcę tu zostać (Я хочу залишитися тут) співачки гурту Farba Джоанни Козак, якому вже понад 20 років. Дівчині вдалося розвернути всі три тренерські крісла. Участь у шоу донька Табакова продовжить у команді популярної польської співачки Cleo. На шоу Табакова здобула прізвисько “Анастасія-снайперка” – за уміння торкатися сердець своїм голосом.

“Я би хотіла піти слідами свого тата на “Голосі” та дійти до фіналу конкурсу. Бо коли вже щось розпочинаю – уже не відпущу”, – сказала Анастасія Табакова в інтерв’ю польському телеканалу TVP2.

Підтримка Анастасії за кулісами шоу

Підтримка Анастасії за сценою шоу

12-річна Настя розпочала свідомо займатися вокалом лише два роки тому. Раніше мріяла про акторську кар’єру, але пріоритети змінилися у 2022-му – після запису патріотичної пісні “То Україна!” у дуеті зі своїм татом. Композиція зібрала мільйони прослуховувань. Павло Табаков, окрім титулів переможця двох популярних телепроєктів є також автором мюзиклів і креативним директором творчої школи, де і навчається вокалу його дочка.

На польському “Голос. Діти” Анастасія не тільки змагається за перемогу, а й нагадує про Україну. Так, знаючи, що донька Павла Табакова любить малювати, організатори телешоу попросили її створити малюнок на тему дружби між Україною та Польщею. Анастасія зобразила не просто зв’язок між двома народами, а й потребу відбиватися від чорного вороння, яке кружляє над нашими країнами.

Про Павла Табакова

Став переможцем телепроєкту “Шанс” 2005 року. Тоді Табаков не захотів підписувати контракт із продюсером Ігорем Кондратюком та розпочав сольну кар’єру. Навесні 2010 року разом з октетом “Орфей” брав участь у популярному телепроєкті “Україна має талант!”. Гурт дійшов до півфіналу.

2012-го у “Голосі країни-2” потрапив до команди російської співачки Діани Арбеніної (фронтвумен рок-гурту “Ночные Снайперы”). Тоді в тренерському кріслі була ще одна путіністка – Валерія. Іншими двома наставниками були перший представник від України на конкурсі “Євробачення” (2003 рік), Олександр Пономарьов та лідер гурту “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка.

Павлу тоді вдалося стати переможцем, Марія Яремчук посіла четверте місце. Згодом вона поїхала на “Євробачення” від України (2014 рік, посіла 6 місце), Павло ж створював музику для багатьох проєктів. Під час повномасштабної війни активно веде соцмережі, бере участь в благодійних заходах на підтримку ЗСУ як в нашій країні, так і за кордоном.

Павло Табаков

Павло Табаков

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *