Дженніфер Лопес та Бен Аффлек згодні на величезні збитки, аби здихатися від своєї давньої мрії

Інформація про розлад у сім’ї Лопес та Аффлека ходить уже кілька місяців. І хоча нещодавно подружжя з’явилося разом на публіці й навіть обмінювалося поцілунками, у їх возз’єднання вже мало хто вірить. Тим більше прихильники дізналися нові подробиці.

На публіці пара з’являється нині вкрай рідко. І навіть це не можна назвати офіційними виходами, а скоріше приватними заходами. Наприклад, Лопес разом із чоловіком ходила на спектакль та на баскетбольний матч до його сина. Судячи зі знімків, стосунки у парі натягнуті, але вони продовжують будувати ідилію. До того ж подружжя стало все частіше помічати без обручок. Це стало ще одним сигналом, що вказує на те, що розлучення – справа лише кількох місяців. А нещодавно з’явилися нові докази.

Створюють ідилію. Фото: Getty Images

Створюють ідилію. Фото: Getty Images

Як виявилося, Лопес та Аффлек найближчим часом збираються продати свій розкішний будинок за 60 млн дол. Пара купила це житло в Беверлі-Хіллз у червні 2023-го за готівку після двох років пошуків будинку своєї мрії. Однак зараз особняк знову виставлено на продаж. Вже близько двох тижнів вони працюють з рієлтором Сантьяго Араною з голлівудського агентства з нерухомості.

Така швидка угода принесе зіркам величезні збитки. Попри те, що подружжя запросило за свій будинок на 5 млн дол. більше, ніж платили вони, продаж призведе до «втрати мільйонів доларів» і збитків, оскільки комісії та податки на таку супердорогу нерухомість будуть значно більшими.

Без збитків не обійдеться. Фото: Getty Images

Без збитків не обійдеться. Фото: Getty Images

Нагадаємо, що особняк розташований в ексклюзивному маєтку Воллінгфорд. Площа території їх володінь становить 24 281 квадратних метрів. Там знаходиться не лише основний будинок, а й гостьовий із резиденцією охорони. Також там розташувалися 17 спалень, 30 ванних кімнат, гаражі на 15 дорогих машин і ще більше мотоциклів, паркування на 80 місць, відкритий спортивний комплекс з майданчиками для баскетболу та піклболу, тренажерний зал, боксерський ринг, велике шахове поле, альтанка для барбекю, бар і, звичайно ж, розкішний басейн із десятками шезлонгів та різними зонами відпочинку.

Дженніфер Лопес із дочкою Еммою Мерібел. Фото: Getty Images

Дженніфер Лопес із дочкою Еммою Мерібел. Фото: Getty Images

Повідомляється, що Арана показує будинок потенційним покупцям вже близько двох тижнів, але особливого інтересу у багатих та знаменитих поки що не спостерігається.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *