Джастін Тімберлейк вперше після арешту за водіння у п’яному вигляді зробив важливу заяву

Нещодавно до Джастіна Тімберлейка удача явно повернулася спиною: співака заарештували за водіння напідпитку, після чого з’ясувалося, що він уже багато років страждає на алкоголізм. Слідом спливли ще деякі малоприємні подробиці його життя. Крім того, що артист тяжко переживав публічний скандал із колишньою коханою Брітні Спірс, ударом став і той факт, що кількість його фанатів значно скоротилася. Джастін виявився не в змозі конкурувати з молодшими та успішнішими артистами, а музичний тур – перший за п’ять років – не виправдав очікувань.

Проте здаватися виконавець хіта Mirrors не має наміру. Нещодавно він уперше після затримання вийшов на сцену та зворушливо звернувся до прихильників.

«Це був важкий тиждень… Знаю, що іноді мене важко любити, але ви продовжуєте це робити, а я відповідаю вам взаємністю», – висловився він на концерті в Чикаго.

Важкий тиждень. Фото: Getty Images

Важкий тиждень. Фото: Getty Images

Видання Page Six уточнює, що після арешту Тімберлейк був мало не вбитий горем. Він дуже турбувався про концертний тур, який через чутки про алкоголізм міг обернутися крахом. Але, судячи з радісних вигуків публіки, тепер співак може спати спокійно. Тільки зі спиртним йому явно варто почекати.

Нетверезий виступ

18 червня 2024 року Джастін Тімберлейк був заарештований у Саг-Харборі, штат Нью-Йорк, за порушення правил дорожнього руху та водіння у нетверезому стані. Відео з камер спостереження показує, як Тімберлейк, керуючи BMW X7, повільно їде безлюдною вулицею, перш ніж його зупиняє поліція. Згідно з поліцейським звітом, співак проігнорував знак «Стоп» і не тримався правої сторони проїжджої частини.

Любитель гострих відчуттів. Фото: Getty Images

Любитель гострих відчуттів. Фото: Getty Images

Очевидці повідомляють, що Тімберлейк був у стані сильного алкогольного сп’яніння: він мав червоні й скляні очі, сповільнену мову, проблеми з координацією, від нього виходив сильний запах алкоголю. Сам співак стверджував, що випив лише один мартіні, але відмовився пройти тест на тверезість. У судових документах йдеться про те, що Тімберлейк «не міг розподілити увагу», «ледь тримався на ногах» і «погано проходив усі стандартизовані польові тести на тверезість».

Попри свою знаменитість, Тімберлейк був опрацьований поліцією як звичайний громадянин. Йому було висунуте звинувачення у водінні у нетверезому стані та порушенні правил дорожнього руху.

Провину не визнає. Фото: Getty Images

Провину не визнає. Фото: Getty Images

Тімберлейк не визнав себе винним, але був позбавлений права керувати автомобілем протягом року. Наступне судове засідання у справі призначено на 26 липня.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *