Демі Мур провідала хворого Брюса Вілліса і просить його відпустити

Сім’я голлівудського актора в березні 2022 року повідомила, що він страждає на афазію – порушення мови. Пізніше лікарі поставили Брюсу ще страшніший діагноз – лобово-скронева деменція. Це рідкісна форма нейродегенеративного розладу, яка впливає на особистість, поведінку та мовлення людини. Обивателі називають це віковим недоумством.

Навколо Брюса згуртувалася вся його велика родина – колишня дружина Демі Мур та троє їхніх дорослих дочок – Румер, Скаут та Таллула, а також нинішня обраниця Емма Хемінг та їхні дочки Мейбел та Евелін.

Брюс Вілліс, його старші дочки, Демі Мур та Емма Хемінг

Брюс Вілліс, його старші дочки, Демі Мур та Емма Хемінг

Демі просуває новий фільм зі своєю участю «Ворожнеча: Капоте проти Лебедів». 61-річна актриса з’явилася в ефірі шоу SiriusXM Енді Коена на Radio Andy. Ведучий запитав у неї, яке послання у неї є для людей, члени сімей яких страждають на деменцію, для тих, хто піклується про них і беруть участь у їхньому житті.

«Я думаю, найважливіше, чим я могла б поділитися, це просто зустрітися з ними там, де вони зараз. Ви повинні відпустити тих, ким вони були, або тих, ким, на вашу думку, вони мають бути, або навіть тих, ким ви хотіли б, щоб вони були», – зазначила Мур.

Демі Мур: зустрітися з ними там, де вони зараз

Демі Мур: зустрітися з ними там, де вони зараз

Зірка культового фільму «Стриптиз» пояснила, що прийняття людини, яка страждає на деменцію, в її нинішньому стані, це головний крок до того, щоб зберегти у відносинах теплоту і зв’язок.

«Тоді ви дійсно зможете залишатися в сьогоденні й насолоджуватися радістю і любов’ю, які є у всьому, ким вони є, а не тим, ким вони не є», – додала Демі.

Насолоджуватися радістю і любов'ю

Насолоджуватися радістю і любов’ю

Партнерка акторки за останнім проєктом Хлоя Севіньї зізналася, що її мама теж страждає від вікових змін.

«Я скористаюся цим, коли повернуся додому і наступного разу побачу маму. Не те щоб у неї недоумство, але вона дійсно іноді дратує», – цитує Daily Mail артистку.

Нещодавно подробицями про стан «міцного горішка» поділився його близький друг Гленн Гордон Керон, який продовжує його відвідувати.

Гленн Гордон Керон

Гленн Гордон Керон

«Мені здається, що він впізнає мене протягом перших двох-трьох хвилин. Він не зовсім балакучий. Раніше він був ненаситним читачем, хоч і не хотів, щоб хтось знав про це. Нині він не читає. Всі ці мовні навички йому більше недоступні… І все-таки він, як і раніше, Брюс. Коли ти з ним, ти знаєш, що він Брюс, і ти вдячний за те, що він поряд… Але колишня радість життя зникла», – зазначив режисер серіалу «Детективне агентство “Місячне світло”».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *