Чому принц Гаррі готовий скасувати свій майбутній візит до Великобританії

Відколи принц Гаррі запланував другий за пів року візит на батьківщину, британці завмерли в очікуванні. Навколо другого приїзду опального Сассекса ходило безліч чуток. Він, казали інсайдери, жертвує добрими стосунками з Меган Маркл, щоб помиритися з родичами, а ще планував обговорити своє повернення до палацу з королем Чарльзом III, а головне – нарешті поговорити до душі з Вільямом.

Однак усі плани принца можуть зруйнуватися. Гаррі, за повідомленням видання Express, розглядає можливість підключитися на захід, через який, власне, мав приїхати онлайн, оскільки переживає за свою безпеку.

Безпека понад усе

Безпека понад усе

Принц, як відомо, перебуваючи у Великобританії, не має права на державну охорону, яка фінансується платниками податків. Таке рішення ухвалило МВС країни ще коли Гаррі та Меган тільки-но переїхали до США. Ні прохання, ні навіть позов із боку принца рішення відомства не змінили. Зараз команда герцога вирішує, наскільки безпечним буде його перебування на масовому заході, а ще намагається домовитися з охороною, яка б супроводжувала його на особистих зустрічах.

«Гаррі хоче провести більше часу зі своєю сім’єю, але не може це зробити, поки над його деталями безпеки стоїть знак питання», – каже джерело.

Гаррі хоче провести більше часу зі своєю сім'єю

Гаррі хоче провести більше часу зі своєю сім’єю

Гаррі, додав він, «розчарований» таким станом справ. На допомогу родичів опальному принцу сподіватися не варто. Король Чарльз III, хоч і всіма руками за примирення, допомогти молодшому синові вирішити проблеми не прагне. А Вільям зовсім противиться приїзду Гаррі та, здається, робить все, щоб його візит не відбувся.

Чим Чарльз III довів принца Гаррі до сліз

Покійна нині Єлизавета II, яка до останнього була досить поблажлива до Меган Маркл, подарувала їй та онукові Гаррі розкішний будинок у Великому Віндзорському парку. Сассекси були впевнені, що навіть втікши з Великобританії з гучним скандалом, вони зможуть залишити за собою право приїжджати на батьківщину опального принца і зупинятися в котеджі Фрогмор. Але це не так.

Привілеї скасували

Привілеї скасували

Коли принц Гаррі та Меган Маркл відмовилися від королівських обов’язків, Чарльз III виселив їх із Фрогмора, стверджує біограф Том Квінн, і позбавив можливості гостювати там. Це не просто розлютило Гаррі, але навіть змусило плакати.

«Мало хто усвідомлював, якою ляпасом було для Гаррі виселення з Фрогмору. Це була остання крапля. Гаррі розлютився і плакав через те, що його виселили. Він відчував, що батько не мав на це права і що це була помста. Гаррі не міг зрозуміти, що рішення перестати бути працюючим членом королівської сім’ї неминуче означало б позбавлення його королівської резиденції», – поділився роздумами Квінн з The Mirror.

Гаррі образило рішення батька

Гаррі образило рішення батька

Він також зауважив, що будь-які розбіжності з Чарльзом нагадували Гаррі про непорозуміння між батьками в процесі розлучення, від чого йому ставало лише гірше.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *