Чоловік – військовий заборонив говорити на таку тему: актриса Анастасія Карпенко вважає людей невдячними ЗСУ

Зірка фільмів “Я і Фелікс” та “Як там Катя”, а також серіалу “Перевізниця” Анастасія Карпенко згадала своє життя у дев’яності та поскаржилася на бідність у ті часи. А також поділилася, що хоче зробити з книжками російських класиків і як вона працювала з Володимиром Зеленським у фільмі “Слуга народу”. Об этом актриса рассказала на YouTube канале журналистки Алины Доротюк.

Дитинство було бідне і я навіть соромилася цього. Мама вигрібала за всіх. Вона інженер, а тато будівник, але під час “перестройки” вони втратили свої роботи. І після цього батько психологічно зламався. Тому постійно просто сидів в дома. А мама пішла на ринок торгувати речами. Я доношувала за братом його речі. Хоча в якийсь момент зловила в цьому кайф і стиль. Була як хлопчак і мені це трішки подобалось. У мене не було інших варіантів і я адаптувалася.

Думаю, що в дев’яності всі дуже важко жили. Тому, коли я зайшла у кімнату в якій ми знімали сцени “Я і Фелікс” у мене був абсолютний фітбек. Але це не той час в який я хочу вертатися. Тому у мене немає ніяких романтичних спогадів про ті часи”, – згадує Анастасія Карпенко. 

Актриса не тільки підтримує фізичну форму, але й займається боксом

Актриса не тільки підтримує фізичну форму, але й займається боксом

А зараз проблема не тільки у тому, що йде війна, а в тому, що люди у тилу ставляться до бійців ставляться без вдячності. І актриса знає про що говорить. оскільки її старший брат та чоловік воюють з перших днів війни.

“Зараз, коли чоловік та брат пішли воювати я попросилася жити до мами. Але для дорослої дівчини це ще те випробування. Дорослі люди повинні жити окремо від батьків. Брат та чоловік вже два роки нон-стоп знаходяться на війні у центрі подій. Звісно це міняє їх як людей. Вони не бачать своїх дружин та дітей, тому коли вони вертаються сюди їм знов доводиться звикати до всього: до правил гри, пробок, людей, правил та до того що тут дуже мало вдячності до військових.

Коли він приїжджає у відрядження ми обов’язково робимо з цього свято. А коли він 17 днів не виходив на зв’язок, я просто помирала. Я не могла думати про хороше, думалось тільки про погане. Секрета, як триматися в таких ситуаціях у мене немає. Коли я розповіла про це в інтерв’ю мій чоловік побачив це і зробив мені зауваження. що не треба на цю тему бути відвертою. Я перемикалася на спорт та на дитину. Тому не давала собі розклеюватися”, – розповідає Карпенко. 

Актриса готова викинути з квартири матері всю російську класику

Актриса готова викинути з квартири матері всю російську класику

На думку актриси чимало людей в Україні втратили зв’язок з реальністю і намагаються підмінити у своїй свідомості цінності.

“Я не готова пробачити не патріотизм. Якщо я бачу, що людина дивиться в інший бік, то нам взагалі немає про що говорити. Коли люди втрачають зв’язок з реальністю і не розуміють, що цінність це життя, а не гроші. Багато, як виявилося. продовжують думати в бік грошей. Патріотизм для мене це любов до нашої держави, це бажання змінюватися і змінювати її, це мова, плани і майбутнє тут.

Хоча свою ідентифікацію як українки я почала відчувати 24 лютого. Я була дуже завзятою революціонеркою під час Революції Гідності, а потім склалося, як склалося, але я відчувала себе дуже зрадженою. Я голосувала за Зеленського і він робить максимально все те, що може зробити. Будь на його місці інший президент. все було б геть інакше не на нашу користь”, – каже Анастасія.   

Зараз у суспільстві постійно виникає суперечка, чи варто відмовлятися від російської класики. Наприклад один з її колег по театру вважає, що у майбутньому діти мають прочитати того ж Чехова. А сама вона до повномаштабного вторгнення казала, що Достоєвський та Толстой одні з найулюбленіших її письменників, але на зараз Карпенко вже іншої думки.

“Для мене це питання вже давно вирішено. Я не хочу їх тримати у своїй квартирі. Якби я мала право і можливість викинути їх з маминої квартири я б це зробила. Справа не в тому, що вона тримається за них. Проблема в тому, що їй важко позбуватися старого. Використаємо їх для лазні”, – каже актриса.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.   

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *