Чим засоби з Кореї підкорили українського покупця?

Чим засоби з Кореї підкорили українського покупця?

Корейська косметика полюбилася тисячам покупців у всіх куточках земної кулі. У них є унікальні особливості: вони всі прекрасно зволожують шкіру, захищають її від шкідливого впливу ультрафіолету і часто мають оригінальні зовнішній вигляд. Ще одна їхня особливість – вони не просто приховують недоліки шкіри, а покращують її стан, зробивши здоровою, красивою та молодою. Покроковий багатоступеневий догляд дасть змогу домогтися максимального ефекту від використовуваних засобів. Все продумано до дрібниць і працює, як єдиний злагоджений механізм: спочатку ви очищаєте шкіру гідрофільною олією і пінкою для вмивання, потім зволожуєте за допомогою тонера і есенції або сироватки, а потім зволожуєте за допомогою емульсії і крему для обличчя. Якщо шукаєте де придбати корейську косметику, ось тут сайт косметики.

Відмінності корейської косметики від європейської: її плюси та мінуси

Засоби догляду за шкірою обличчя корейських виробників стають дедалі популярнішими і відомішими в усьому світі. Головна їхня перевага: велика кількість унікальних натуральних інгредієнтів і незвичайний зовнішній вигляд. Популярними складовими засобів є фільтрат секрету равлика, колаген, гіалуронова кислота, екстракти бамбука, портулаку, олії аргани, оливи, жожоба та багато інших. Всі товари проходять суворий контроль якості та обов’язкову сертифікацію.

Корейську косметику створюють з огляду на сформовані століттями азіатські еталони краси, тому багато засобів для догляду за шкірою обличчя мають низку функцій:

  • Освітлювальний ефект;
  • захист від УФ-променів (високі SPF-фактори захисту);
  • інтенсивний зволожувальний ефект;
  • надання глянцевого ефекту шкірі.

Корейську косметику виробляють на основі натуральних компонентів, багато з яких ростуть на острові Чеджу – райському куточку, який внесено до списку спадщини ЮНЕСКО. Найпопулярніші компоненти в продукції:

  • Вулканічна зола і глина;
  • Морські водорості;
  • Екстракти цитрусових;
  • Гіалуронова кислота різних видів;
  • Морський, свинячий і рослинний колаген;
  • Аналог зміїного пептиду syn ake;
  • Екстракт грибів чага, рейша і трутовика.

Ці та багато інших компонентів використовуються для розробки найефективніших косметичних засобів, які ви тільки можете уявити. Величезний вибір дає змогу знайти косметику, яка підійде саме вам. Поєднуйте доглядову косметику або використовуйте одразу цілу серію товарів, щоб домогтися максимального ефекту.

Який би засіб Ви не обрали, можете бути впевнені: професійний догляд за обличчям гарантовано! На нашому сайті Ви знайдете величезну кількість ефективних засобів: від кремів для обличчя до емульсій та есенцій. Варто тільки купити корейську косметику, і ви більше не повернетеся до звичних косметичних продуктів!

Купуйте вигідно

На офіційному сайті інтернет-магазину Naturel.ua ви можете купити корейську косметику як демократичних, так і преміальних брендів. Асортимент інтернет-магазину постійно зростає. На сайті діє система накопичувальної персональної знижки, регулярно проводяться розпродажі, акції на елітну корейську косметику та конкурси.

З чого почати знайомство з корейською косметикою?

Багато корейських косметичних засобів абсолютно унікальні – до їх появи європейські виробники і не підозрювали про такі можливості. Спокусливі тіні, знамениті бб-креми і неймовірно ефективні маски в одну мить перетворять вас на відданого фаната корейської косметики! Перерахуємо ТОПові позиції:

  • Маски  – ефективні маски з натуральними екстрактами рослин. Широкий вибір для зволоження, омолодження та живлення шкіри.
  • ББ-креми – тональні креми для догляду, які надають шкірі здорового сяйва і надійно приховують недоліки.
  • Макіяж для губ – розкішна палітра помад для створення будь-якого образу.
  • Засоби для очищення пор – очищувальні маски, пінки, лосьйони і, звичайно ж, популярні вугільні смужки змусять вас забути про чорні цятки.
  • Пробники корейської косметики – міні-версії популярних продуктів чудово підійдуть тим, хто не може визначитися з вибором.

Переваги покупки в інтернет-магазині Naturel.ua

  • Здійснюємо швидку доставку замовлень в усі міста України.
  • В асортименті понад 60 брендів, кожен з яких має свої унікальні особливості та задовольнить навіть найвимогливіших покупців. Покупцям не треба відвідувати 3-5 магазинів різних брендів, щоб купити улюблені продукти. У нас є всі найвідоміші бренди, а асортимент постійно поповнюється.
  • За 21 рік існування ми доставили велику кількість замовлень. Кожен співробітник Naturel.ua – професіонал своєї справи, який знає все про систему корейського догляду за шкірою.
Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *