Чарльз III пишається сміливістю, Блейк Лайвлі вибачається: перші реакції на страшний діагноз Кейт Міддлтон

У середині січня 2024 року Кейт Міддлтон перенесла операцію на черевній порожнині. З того часу принцеса не з’являлася на світських заходах. Зникнення невістки монарха обросло чутками: серед можливих причин її «пропажі» вказувалася навіть невдала пластика чи зрада чоловіка.

Увечері 22 березня Кейт записала відеозвернення, в якому зізналася, що зіткнулася з онкологічним захворюванням. Зараз принцеса Уельська проходить курс хімієтерапії: вона попросила поважати її право на приватність у цей напружений момент для її сім’ї.

Відеозвернення Кейт Міддлтон

Відеозвернення Кейт Міддлтон

Король Великобританії, який також бореться із раком, прокоментував зізнання Кейт.

«Його Величність неймовірно пишається мужністю Кейт, яка змогла розповісти все. З моменту госпіталізації король зберігає неймовірно близький контакт із його улюбленою невісткою. Чарльз III та Кейт у цей складний час продовжать висловлювати любов та підтримку всій родині», – цитує Daily Mail слова представника Букінгемського палацу.

Чарльз III

Чарльз III

У своєму відеозверненні Кейт Міддлтон наголосила, що для неї та принца Вільяма одним із найскладніших моментів стала необхідність розповісти дітям про захворювання їхньої мами.

«Це, безперечно, стало для нас величезним шоком. Ми з Вільямом робили все можливе, щоби максимально не афішувати цю проблему на благо нашої молодої сім’ї… Це було нелегко. Потрібен був час, щоб оговтатися від серйозної операції та розпочати подальше лікування. Найголовніше, нам знадобилися зусилля, щоб пояснити все нашим дітям Джорджу, Шарлотті та Луї таким чином, щоб не травмувати та запевнити їх, що зі мною все буде добре», – зазначила принцеса Уельська.

Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми

Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми

Мені дуже соромно

Після зникнення принцеси Уельської з публічного простору причини такого вчинку широко обговорювалися у світових ЗМІ. Справжній ажіотаж розпочався після опублікованого фейкового фото Кейт Міддлтон із дітьми. У Мережі з’явилося багато теорій про її зникнення.

Тоді Блейк Лайвлі висміяла прокол принцеси у редагуванні фотографій, виклавши явно відфотошоплений знімок.

«Я така рада поділитися цією новою фотографією, яку я зробила сьогодні. Тепер ви знаєте, чому я зникла безвісти», – підписала тоді актриса пост.

Блейк Лайвлі висміяла прокол принцеси

Блейк Лайвлі висміяла прокол принцеси

22 березня Кейт Міддлтон зізналася, що у неї діагностували рак. Через деякий час Блейк Лайвлі вибачилася перед принцесою за раніше сказаний жарт.

«Я впевнена, що сьогодні нікому це не потрібно, але я відчуваю, що маю зізнатися в цьому. Я зробила безглуздий пост під час божевілля навколо «фотошоп-невдачі», і, Боже, за це сьогодні мені дуже соромно. Пробачте мене. Надсилаю всім любов та найкращі побажання», – написала актриса.

Я зробила безглуздий пост

Я зробила безглуздий пост  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *