Чарівна маркіза Холмондейська: жінка, що стала між принцом Вільямом і Кейт Міддлтон

29 квітня Кейт Міддлтон та принц Вільям відзначать 13-ту річницю весілля, але, можливо, вже не в статусі найкрасивішої та найміцнішої пари Великобританії. За останні кілька днів в інтернеті з’явилося так багато чуток про можливе розлучення подружжя, що їх уже не можуть ігнорувати навіть представники королівської родини. Вони продовжують запевняти, що Кейт ось уже понад два місяці не з’являється на публіці, тому що відновлюється після важкої операції на черевній порожнині, проте користувачі Мережі в цю версію не вірять – аж надто багато в ній нестикувань. Вони наполягають на тому, щоб принцеса записала хоча б коротке відео та передала привіт прихильникам, але Міддлтон продовжує залишатися в тіні.

Багато хто вважає, що відсутність Кейт Міддлтон пов’язана зовсім не з хворобою. Є версія, що принцеса, як княгиня Монако Шарлен, втомилася від офіційних обов’язків і хоче втекти з палацу. На думку деяких користувачів Мережі, причиною цього став не напружений графік, а проблеми в сім’ї. Є думка, що Кейт втомилася від постійних зрад чоловіка. Можливу невірність Вільяма всі обговорюють ще з 2019 року, і ім’я його імовірної коханки відоме всьому вищому світу – Роуз Хенбері.

Роуз Хенбері

Роуз Хенбері

Роуз Хенбері має дуже скромне, але все ж таки аристократичне походження і носить титул «маркіза Холмондейська». Її сім’я стала близькою до монархії після того, як бабуся Роуз була запрошена на роль однієї з подружок нареченої на весіллі Єлизавети II. Сама дівчина здобула престижну освіту, а після університету працювала моделлю та співпрацювала з такими брендами як Miu Miu та Poplin London.

Працювала моделлю

Працювала моделлю

Втім, блиск гламурного світу швидко їй набрид, і Роуз Хенбері вирішила присвятити своє життя серйознішим речам. Якийсь час вона працювала референтом у члена парламенту, була секретаркою прем’єр-міністра Тоні Блера, потім почала співпрацювати з благодійними фондами, а потім знову різко змінила сферу діяльності та стала дизайнером інтер’єрів.

Була секретаркою Тоні Блера

Була секретаркою Тоні Блера

У 2009 році Роуз Хенбері цілком вдало вийшла заміж за людину на 23 роки старшу за неї. Її обранцем став маркіз Девід Чолмонделі, який перебуває у спорідненості з Ротшильдами. Незабаром у пари народилися близнюки, і сім’я переїхала до Норфолку, де знаходиться один із маєтків Уельських. Імовірно, саме там Роуз вперше зустріла принца Вільяма. Сталося це у 2009 році, коли він серйозно посварився з Кейт і потребував теплих жіночих обіймів.

Роуз із чоловіком

Роуз із чоловіком

ЗМІ припускали, що тоді справа обмежилася парою пристрасних зустрічей, але продовжувати стосунки закохані не могли. Та й незабаром принц Вільям помирився з Кейт, а 2011 року вона одружилася. Однак шляхи Вільяма і Роуз на цьому не розійшлися: оскільки вони належали до того самого кола, то часто перетиналися на заходах і дружили сім’ями. Роуз і Кейт одночасно навіть стали хорошими приятельками, проте у 2019 році різко розірвали контакти. Офіційна версія свідчить, що причиною цього стали зради Вільяма, що відновилися. Адюльтер Кейт йому вибачила, а ось суперницю вирішила вивести із близького кола.

Роуз і Кейт

Роуз і Кейт

Проте, здається, проблему це не вирішило, оскільки у 2022 році до мережі знову просочилася інформація про невірність спадкоємця престолу. Та й Роуз Хенбері не збиралася відсиджуватися в тіні та регулярно нагадувала про себе як мінімум тим, що копіювала образи Кейт і перетворилася майже на її копію. Саме цей факт дозволив багатьом говорити, що Вільям має улюблений типаж жінок, адже Кейт і Роуз дійсно дуже схожі, і їх цілком можна було б прийняти за сестер.

«Позашлюбний зв’язок цього британського члена королівської родини не є секретом у Лондоні. Про неї говорять усі новинні агенції й на всіх вечірках», – зазначали джерела одного з таблоїдів.

Дуже схожі

Дуже схожі

Практично щодня у цій справі з’являлися нові подробиці – скандал розгорявся. Говорили, що Роуз Хенбері навіть народила від Вільяма доньку, і цю чутку довелося спростовувати представникам Букінгемського палацу. У минулому вони воліли не втручатися в подібні справи, але тут навіть погрожували виданню, яке опублікувало цю плітку, судом.

Версію про те, що принц Вільям нещодавно знову взявся за старе, і в Кейт Міддлтон здали нерви, висунув журналіст Стівен Колберт. Він припустив, що принцеса зажадала розлучення, але їй не дозволили залишити сім’ю, тому в неї стався зрив. Свою думку Колберт підкріпив наступним аргументом: принц Вільям через хворобу батька незабаром може зійти на престол, і для того, щоб привернути до себе якомога більше британців, він повинен мати кришталево чисту репутацію.

Принц Вільям незабаром може зійти на престол

Принц Вільям незабаром може зійти на престол

У будь-якому випадку, перша поява Кейт на публіці запланована на кінець березня 2024 року і чекати на неї залишається зовсім недовго. Якщо плани Букінгемського палацу не зміняться, скоро всі карти будуть розкриті, і ми нарешті дізнаємося, в чому була справа.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *