Це справжнє задоволення: тренерка шоу Голос країни продовжує знімати романтичні відео з молодим фаворитом

Майже три місяці тому, 12 квітня, співачка Тіна Кароль презентувала провокативну композицію “Стерва”. Її вона виконала з одним зі своїх фаворитів, популярним молодим виконавцем SHUMEI. Йому раніше Тіна дозволила перекласти на українську та виконати свій російськомовний хіт “Выше облаков”. На “Стерву” артисти різних поколінь зняли романтичний кліп, який вийшов на YouTube-каналі Тіни.

Тепер же на каналі 22-річного зіркового уродженця Івано-Франківської області Олега Шумея з’явилося відео на пісню “Дзвони”, яка була записана в дуеті знову ж таки з Тіною Кароль. В репертуарі артистки не було стільки дуетів, тим паче з одним виконавцем. Це в черговий раз доводить – з улюбленцем в українському шоу-бізнесі колишня тренерка шоу “Голос країни” скоріш за все визначилась. “Романтична поп-рокова балада, що розповідає про сум один за одним”, – так лаконічно у своїх соцмережах презентували нову пісню SHUMEI та 39-річна Тіна Кароль.

“Ідея створити другий дует належить Олегу. Він є автором цієї пісні, на відміну від попередньої “Стерва”, яку написала я. Мене зачарували романтика та мелодійність треку. Співати з Олегом – це справжнє задоволення, адже він один з найкращих голосів і тембрів в Україні. Завжди музично, професійно і з чудовим вайбом”, – прокоментувала прем’єру Тіна.

За словами Олега, пісня “Дзвони” з’явилася абсолютно випадково. Так само випадково артисти вирішили створити другий дует.

“У цьому релізі всі інструменти звучать наживо, а наші вокали були записані миттєво. Спонтанність, невимушеність та простота – це все, чого ми хотіли досягнути”, – зізнався SHUMEI.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Tina Karol (@tina_karol)

В коментарях не знайти негативних повідомлень. Навіть шанувальники співака Дана Балана (якому раніше закидали роман з Кароль) не хейтять SHUMEI. Що цікаво, перший трек “Стерва” й досі входить в тренди YouTube в категорії “Музика”. Кліп набрав понад 5 млн переглядів та посідає 42 місце в поточному рейтингу.

  • Слова у пісні глибокі. Ви обоє яскраві, виглядаєте разом гарно і навіть як пара теж.
  • Мені здається ця пісня краща ніж “Стерва”.
  • 2021 – не дзвони, 2024 – дзвони. Непостійність – наше все.
  • Мені в цьому релізі мало Тіни.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *