Це перебір, коли все напоказ: оголена Гайді Клум відсвяткувала 51-річчя

Гайді Клум 1 червня 2024 року виповнився 51 рік. Цей день супермодель вирішила присвятити відпочинку та спілкуванню із сім’єю. Вона влаштувала барбекю у дворі свого будинку, на якому були присутніми її чоловік Том Каулітц, його брат Білл, а також діти Клум від попередніх стосунків. Фотографіями зі свята модель поділилася у соцмережах.

На знімках, які вона опублікувала, можна побачити прикрашену квітами та повітряними кулями територію будинку, заставлений тортами та тістечками стіл, близьких Гайді та навіть її саму практично оголеною: не секрет, що модель любить засмагати топлес. Фото застілля Клум супроводжувала лаконічним підписом: «Це все, про що я могла мріяти».

Це все, про що вона могла мріяти

Це все, про що вона могла мріяти

Гайді відома своєю любов’ю до відвертих аутфітів. Зірка світових подіумів без тіні збентеження демонструє власне тіло, причому вона часто засмагає і купається топлес.

Цього разу на деяких фото Гайді також постала без одягу: вона прикрила груди руками, позуючи біля басейну. При цьому на голові у музи світових дизайнерів красувалася бейсболка, вона не забула і про сонцезахисні окуляри.

Біля басейну

Біля басейну

У Мережі почали обговорювати вечірку Клум.

«Свято з вогником та родзинкою!»;
«Цікаво, а чи комфортно всім гостям було поруч із нею оголеною?»;
«Люблю Гайді, у неї круте тіло. Але це перебір, коли все напоказ», – написали блогери.

Гайді Клум. Фото: Getty Images

Гайді Клум. Фото: Getty Images

Нагадаємо, навесні 2003 року Гайді почала зустрічатися з менеджером «Формули-1» Флавіо Бріаторе. Через деякий час після того, як у них виник роман, модель зізналася, що чекає на дитину. Однак, попри очікування малюка, пара розлучилася. У 2004 році знаменитість народила Лені Клум. Незабаром після розлучення вона вступила у стосунки зі співаком Сілом, який удочерив дівчинку.

Клум та Бріаторе, 2003 рік. Фото: Getty Images

Клум та Бріаторе, 2003 рік. Фото: Getty Images

Сіл та Гайді Клум одружилися у 2005 році. У шлюбі у них народилися: син Генрі Гюнтер Адемола Дашту, у 2006-му – Йохан Райлі Федір Тайво, а 2009-му – дочка Лу Сулола. У 2012 році пара оголосила про розлучення.

Зараз Гайді Клум щаслива у шлюбі з музикантом Томом Каулітцем. Вони одружилися навесні 2019 року. Раніше модель зізналася, що вони думають про поповнення сім’ї.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *