Це була заруба: після порушення закону Wellboy повернувся до продюсерів та розповів, скільки в нього боргів. Відео

Скандали та суди співака Wellboy з продюсерами стали гучною темою минулого року в українському шоу-бізнесі. Кейсів такого масштабу не було з часів розбірок Ігор Кондратюка та Віталія Козловського. До речі, минулого року ті теж відновили публічне з’ясовування питань. Каталізатором до початку діалогу Антона Вельбоя (справжнє ім’я артиста) стали судові позови, від продюсерів лейблу Papa Music.

Річ у тому, що співак став виступати під псевдонімом Anton Velboy, але продовжив давати концерти та співати репертуар, який юридично йому не належить. Розбірки завершились судовим рішенням, яке зобовʼязувало 23-річного музиканта виплатити лейблу 300 тисяч доларів. Після цього вони знову поновили співпрацю. Нині Wellboy та продюсери є партнерами.

“Вирішили примиритися, тому що, дійсно, що мені складно самому, що їм без мене складно, і варіантів інших не було. Навіщо ці чвари та сварки? Ми подумали, сіли, як чоловіки, і вирішили продовжувати працювати і робити так, як ми домовилися”.

Як проходили суди?

“Цим більше займались адвокати, юристи. В нас була зустріч з продюсером Олексієм. А юристи своє робили, я туди не вмішувався. Мені сказали прийти на суд. Я такий, вау, ніколи не був на суді. Взагалі не сподобалось. Нічого в судах чудового і прикольного не має. Весь цей офіціоз… Я уявляв, що як коли була програма “Судові розбірки”, там велика зала, красива. А тут приходиш, Дарницький суд якийсь, маленька зала. Не дуже сподобалось”.

Домовлятися про умови стали ще в жовтні, за місяць до рішення суду. Антон намагався вибити собі кращі умови як фінансові, так і творчі для подальшої співпраці. Після мирової угоди Wellboy не має жодних боргів перед продюсерами. По факту, продюсери простили Антону його витівку та 300 тисяч доларів.

Антон Вельбой та головний продюсер лейблу, Олексій Голубєв

Антон Вельбой та головний продюсер лейблу, Олексій Голубєв

Співак та лейбл Papa Music підписали новий контракт, який по факту став продовженням попереднього. За ним молодий артист не допрацював понад три роки.

“Це була заруба. Такого, думаю, в українському шоу-бізнесі не було. Частіше за все мені згадували Козловського. Якось він мені навіть через людей передавав якісь настанови”.

Про Бардаша та колишню компаньйонку

Минулого року у бік лейбла та його представників пролунало чимало прямих звинувачень та натяків від артиста Wellboy та третіх осіб, щодо звʼязку з росіянами. Аби довести зворотне, лейбл звернувся до СБУ та довів свою невинність. Wellboy прокоментував і це.

“Були такі здогадки. Бо всім відомо, яка кар’єра Юрія Бардаша і колишньої моєї піарниці, вона також в росії. Я ж не знаю, чи залишився зв’язок. Буда підозра, але вона не була достовірною. І все, вона відпала. Як я це перевіряв? Ніяк. Мені казали, що нібито є зв’язок із Бардашем та компанією. Нібито він й досі отримує капітали, відсотки. Я міг тільки догадуватися та робити свої припущення”.

Юрій Бардаш (праворуч) та Wellboy

Юрій Бардаш (праворуч) та Wellboy

Не оминули в розмові й Марту Останкову. Колишня піарниця Papa Music стала займатися новою кар’єрою Антона та стала його директоркою. Її ім’я в інтерв’ю Wellboy уникав, але запитання Тімура Мірошниченка все ж таки не проігнорував.

“Ні, зараз ми закриваємо питання, які в нас були. І з нею більше не спілкуюсь”.

Один з колишніх продюсерів лейбла Papa music Євген Тріплов минулого року заявляв, що Марта “переманила” артиста, а її, нібито, звільнили “за алкоголізм та фінансові махінації”.

“Марта людина мстива. Накрутила Антона і його маму. Люди вклали в Антона понад 200 тисяч доларів, працювали з ним два роки, зробили всі його хіти, його зробили, як артиста. І тепер, коли можна повертати інвестиції, Марта сказала Антону: “Давай ми не будемо ні з ким ділитися”. Але ми будемо все це вирішувати у юридичній площині і подивимося хто правий”, – заявив тоді Тріплов.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *