Брітні Спірс розірвала стосунки з бойфрендом-злочинцем: причина несподівана

В особистому житті поп принцеси знову зміни – вона більше не живе з помічником, який виконував функції прибиральника та різнороба в її будинку в Лос-Анджелесі. Рідні Брітні видихнули з полегшенням з огляду на репутацію Пола Річарда Соліза. Мало того, що у чоловіка кримінальне минуле, то ще він одружений і має дев’ятьох дітей від різних жінок.

Спірс оприлюднила кадри чергових шалених танців у сексуальному вбранні. Вона також зробила серію плутаних постів, в яких оголосила про розлучення з бойфрендом. «Її стосунки дикі, але серце у неї золоте», – йдеться в одному з повідомлень. Після цього співачка написала: «Я страшенно самотня! Я ніколи в житті не буду з іншим чоловіком!» Пізніше Брітні видалила цей запис, як це часто з нею буває, але інтернет, як кажуть, пам’ятає все.

Страшенно самотня. Фото: Getty Images

Страшенно самотня. Фото: Getty Images

Роман із судимим хатнім працівником американська зірка закрутила після скандального розлучення з манекенником Семом Асгарі. Щойно місце поряд зі співачкою стало вакантним, Соліз виявив спритність і перекваліфікувався зі співробітника персоналу на партнера хазяйки.

Виконавиця хіта Hit Me Baby також оприлюднила кадри з автомобіля, коли вона пробила ногою лобове скло, намагаючись ховатись від папараці. Брітні звинуватила Пола Соліза в тому, що він за гроші співпрацював зі ЗМІ, які бажають отримати компрометувальний контент.

Пол Соліз. Фото: Coleman-Rayner

Пол Соліз. Фото: Coleman-Rayner

Соліз є батьком дев’яти дітей. В останньому шлюбі з Ніколь Мансілья підростають п’ятеро дітей. 36-річна жінка та Департамент служб підтримки дітей Лос-Анджелеса вимагають від чоловіка аліментів. Ніколь заявила, що була шокована, коли дізналася, що обранець зраджує їй з Брітні, і водночас намагається відвідати сім’ю в будинку матері Мансільї у Сілмарі штату Каліфорнія.

«Просто повідомте їм, що мій чоловік закохався у Брітні Спірс. Він був одружений, а тепер цурається своїх дітей. Він нехтує своїми дітьми заради неї», – цитує Daily Mail Ніколь.

У центрі любовного трикутника. Фото: Getty Images

У центрі любовного трикутника. Фото: Getty Images

Спірс і Соліз опинилися в центрі скандалу під час відпочинку в готелі Chateau Marmont, коли скуйовджену співачку в ковдрі та з подушкою в руках госпіталізували з вивернутою кісточкою. Після цього колишня кохана Джастіна Тімберлейка заявила, що медики та поліцейські прибули до її номера незаконно і навіть виявила бажання переїхати з бойфрендом до Бостона. Цілком дисфункціональна поведінка артистки давно викликає побоювання у її прихильників, які впевнені, що Брітні має кризу психічного здоров’я на тлі шкідливих звичок.

У ковдрі та з подушкою. Фото: BackGrid

У ковдрі та з подушкою. Фото: BackGrid

За словами інсайдера Daily Mail, співачка порвала із Солізом після того, як відновила стосунки зі своїми дітьми. Зв’язок із Полом, передав інформатор, на думку Брітні, вела її «темним шляхом, тому вона обрала дітей та добробут».

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *